HomeProduseLaptopuriLaptopurile ASUS Expertbook scot profesionistul din tine
ASUS ExpertBook P2

Laptopurile ASUS Expertbook scot profesionistul din tine

Laptopul este instrumentul de business al prezentului. Dar nu orice laptop corespunde cerințelor mediului de afaceri. Chiar dacă și sistemele mai vechi pot rula majoritatea aplicațiilor de productivitate, un aspect suplu și elegant este crucial pentru a propaga o imagine convingătoare de profesionalism în fața oricărui client. Apoi, noile tehnologii și componente îți vor spori productivitatea și libertatea de acțiune. Dacă laptopul e esențial pentru munca ta, atunci îți trebuie un model din gama Expertbook, care a stabilit noi standarde de suplețe și performanță în segmentul business.

Avem pentru tine câteva sugestii din trei game Expertbook: B9, B1 și P2, care combină suplețea cu puterea și viteza de calcul. Oricare dintre ele poate constitui o carte de vizită care relevă profesionalism și abilitatea de a te achita de orice sarcină, indiferent de scenariul de utilizare. În plus, dacă vei achiziționa unul dintre laptopurile aflate la promoție în perioada 27-30 decembrie, vei primi în mod gratuit un rucsac ASUS Nereus de 15, inchi.

DESCHIDE OFERTA

Expertbook B9: maestrul puterii suple

Cel mai ușor laptop de business de 14 inchi din lume este suplu, cu detalii prelucrate cu maximă precizie, iar carcasa sa minimalistă împinge limitele supleței pentru cea mai bună portabilitate și o duritate fără egal. Este perfect pentru cei care călătoresc mult și are o baterie cu o rezistență impresionantă, integrând multe tehnologii revoluționare, care îmbunătățesc eficiența lucrului în condiții de mobilitate. Între acestea, amintim procesorul Intel Core vPro de generația a 11-a, atenuarea zgomotului asistată de AI, suportul pentru SSD-uri în configurație RAID, ASUS NumberPad 2.0 și un senzor de proximitate încorporat. La acestea se adaugă securitatea de nivel enterprise, care îl transformă într-un adevărat etalon pentru laptopurile de business. Visul oricărui corporatist!

ASUS ExpertBook B9450

ASUS Expertbook B9

Expertbook B1: croit pentru afaceri

Dacă vrei alegerea inteligenta pentru startup-uri ambițioase, organizații educaționale stabile și pentru firmele în dezvoltare de toate mărimile, cu un B1 te-ai scos. Oferă performanțe uriașe, rezistență de grad militar și o posibilitate extinsă de personalizare pentru afacerea ta. Este construit să preia cu încredere orice sarcină, grație unui set complet de interfețe de conectare, unui Wifi 6 ultrarapid și tehnologiei de anulare a zgomotului de ultima oră, care folosește inteligența artificială. ExpertBook B1 îți eficientizează fluxul de lucru pentru a te menține productiv.

Expertbook P2: dedicat sectorului comercial

Oferind un nivel ridicat de productivitate pe durata întregii zile de lucru, ASUS Expertbook P2 este un pachet complet dedicat sectorului comercial. Acest laptop foarte ușor combină robustețea la standarde militare cu un nivel ridicat de securitate de nivel corporatist și dispune și de noul buton indicator SensePoint. Dimensiunile reduse și greutatea scăzută, de doar 1,5 Kg, îți permit să-l strecori cu ușurință într-o servietă sau rucsac, pentru a putea lucra fără probleme oriunde te-ai afla. Ecranul NanoEdge cu margini foarte subțiri oferă un spațiu de lucru extins într-un cadru de dimensiuni reduse, reușind practic performanța de a încorpora un afișaj de 14 inchi într-o carcasă similară ca dimensiuni cu a sistemelor de 13 inchi.

ASUS ExpertBook P2 P2451FA

ASUS Expertbook P2 P2451FA

DESCHIDE OFERTA