HomeProduseLaptopuriASUS ZenBook 14 Ultralight sfidează legile fizicii

ASUS ZenBook 14 Ultralight sfidează legile fizicii

ASUS a prezentat recent un laptop ce pare să sfideze legile fizicii. ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL/EGL) este cel mai ușor ZenBook ce urmează să fie dispoibil până la sfârșitul acestui an. Având o greutate de până la 980 de grame și o grosime de 14,9 milimetri, ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL/EGL) combină portabilitatea cu performanța și eleganța pură, făcându-l alegerea ideală pentru utilizatorii ce obișnuiesc să călătorească frecvent.

Configurație de top

Laptopul este echipat cu un procesor Intel Core i7 din generația a 11-a și grafica Intel Iris Xe (pentru versiunea UX435EAL) sau grafica NVIDIA GeForce MX450 (pentru modelul UX435EGL). Stocarea ultrarapidă este asigurată de un SSD pe PCIe 3.0 x4 de până la 1TB sau un SSD accelerat cu memoria Intel Optane H10 de 32 GB.

ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL / EGL) are un ecran panoramic NanoEdge cu patru fețe fără rame, cu rame subțiri pe toate cele patru fețe, care creează un raport ecran-corp de 92% pentru experiențe de vizionare incredibil de captivante, cu mai puține distracții vizuale. Acest ecran luminos și clar are o gamă largă de culori 100% sRGB pentru a asigura culori vii.

O gamă completă de porturi

ZenBook 14 Ultralight include o gamă completă de porturi I/O, inclusiv HDMI și porturi USB de tip A. Capacitățile Thunderbolt 4 sunt, de asemenea, la dispoziția utilizatorului, având două porturi USB-C. Pentru transferurile ușoare de date există și un cititor de carduri MicroSD. WiFi 6 (802.11ax) oferă conectivitate wireless cu viteze de până la 3x mai mari decât WiFi 5. Tehnologia ASUS WiFi Master inclusă, îmbunătățește și mai mult conectivitatea.