HomeDesktopuriEchipează biroul cu un desktop ASUS S340MC
ASUS S340MC

Echipează biroul cu un desktop ASUS S340MC

Sistemele desktop de la ASUS au garanția unui proces de fabricație de excepție. ASUS S340MC este un computer proiectat de o echipă cu vastă experiență, pentru care fiabilitatea și utilitatea sunt chestiuni aduse la perfecțiune. Acest nou model facilitează sarcinile de zi cu zi și face ca elementele multimedia să devină mai reale, cu procesoare de ultimă generație, grafică rapidă și cea mai recentă memorie DDR4.

Vezi oferta ASUS S340MC

Designul dual pentru stocare oferă atât viteza necesară sistemului de operare și aplicațiilor, cât și spațiul generos solicitat de fișierele multimedia.

Cu un total de 8 porturi USB disponibile, S340MC facilitează încărcarea și transferul fișierelor sau conectarea la dispozitive externe. Cele 4 porturi montate în fața fac și mai convenabilă conectarea la unități externe, camere de luat vederi sau dispozitive mobile, fără a fi nevoie să accesați porturile din spate.

Fiecare desktop ASUS este supus unei serii de teste riguroase de zgomot, vibrații, căderi și șocuri termice pentru a se asigura că respectă standardele ridicate ale companiei.  Toate calculatoarele ASUS folosesc condensatori solizi pe placa de bază, capabili să reziste la temperaturi mai ridicate, asigurând o performanța fluidă și stabilă chiar și după ani întregi de utilizare.

În pachet, alături de unitatea centrală, veți găsi o tastatură și un mouse original ASUS.