HomeProduseLaptopuri5 motive să alegi laptopul Vivobook 15X OLED X1503
Laptop Vivobook 15X OLED

5 motive să alegi laptopul Vivobook 15X OLED X1503

ASUS Vivobook 15X OLED (X1503) este un laptop care vine cu o sumedenie de funcții utile, iar uimitorul său ecran OLED HDR cu acoperire completă a gamei DCI-P3 te va impresiona cu siguranță. Fiind primul lucru pe care îl vei remarca la acest laptop, afișajul OLED este și primul argument forte în favoarea alegerii acestui model pentru viitorul tău upgrade.

Cu acest laptop, îți vei extinde viziunea dincolo de limite și te vei scufunda în superbele imagini afișate  într-un format 16:9 de Vivobook 15X OLED. Acest display OLED HDR cu design NanoEdge pe trei laturi este super-luminos și acoperă 100% gama de culori cinematografică DCI-P3, asigurând culori ultra-vii. Fiind primul laptop OLED din lume cu rată de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz și 0,2 ms timp de răspuns, vei avea tot ce-ți trebuie pentru orice fel de conținut, de la gaming la crearea de conținut, munca de zi cu zi sau divertisment.

Laptop Vivobook 15X OLED

Laptop Vivobook 15X OLED

Al doilea argument, evident legat de primul, este emblema PANTONE® Validated pentru o acuratețe mare a culorilor și certificarea TÜV Rheinland pentru emisii scăzute de lumină albastră dăunătoare. În plus, tratamentul Antibacterial Guard contribuie la protejarea sănătății tale mai mult decât ar face-o orice alt brand de laptop. Fără ASUS Antibacterial Guard, o mostră de 10.000 de celule bacteriene s-a înmulțit până la 28.000 de celule. Repetând același test cu Antibacterial Guard, numărul de celule s-a redus la numai 16 — o reducere de peste 99%. Testul ASUS satisface cerințele standardului ISO 2219610 și implică atât bacterii E. coli, cât și Staphylococcus aureus.

Designul profund utilitar este un al treilea motiv pentru care nu ar trebui să ratezi această ofertă. Vivobook 15X OLED X1503 beneficiază de o balama construită cu mare precizie, care permite așezarea complet plată a laptopului pe o suprafață, facilitând astfel partajarea de conținut cu alții sau colaborarea cu colegii tăi în jurul unui birou.

Laptop Vivobook 15X OLED

Laptop Vivobook 15X OLED

Al patrulea argument, care și acesta este unul forte, este performanța de cel mai înalt nivel oferită de procesorul Intel Core i7-12700H de a 12-a generație, care face fiecare sarcină mai ușoară, fie că vorbim de streaming, de navigare web sau editare, de chat video sau pur și simplu de a-ți aduce munca de la birou acasă. Capabil de un TDP maxim de pana la 45 W, procesorul face parte din cea mai performanta generație de pana acum!

În testele Cinebench R20 Multi Core realizate de ASUS în ianuarie 2022, procesorul s-a dovedit a fi de peste 2 ori mai puternic decât unul din generația anterioară.

Nu în ultimul rând, cel de-al cincilea argument demn de a fi menționat este tehnologia ASUS IceCool, care  folosește conducte de răcire actualizate și un ventilator IceBlade care accelerează în mod eficient transferul de căldură. Ventilatorul cu 87 de pale și rotorul său sunt construite dintr-un polimer de cristal-lichid, ceea ce le face mai ușoare și mai subțiri decât ventilatoarele obișnuite. În plus, ventilatorul folosește un rulment cu fluide, care este mai silențios și transmite mai puține vibrații decât un rulment obișnuit.

Fără îndoială, vei găsi și tu noi argumente explorând această mașinărie uimitoare. Have fun!

Vezi oferta online