HomeProduseLaptopuri3 laptopuri ProArt StudioBook la dispoziția profesioniștilor la început de 2021
Seria ASUS ProArt StudioBook

3 laptopuri ProArt StudioBook la dispoziția profesioniștilor la început de 2021

Standardele ridicate din domeniu și cerințele exigente ale clienților îi forțează pe profesioniștii din domeniul creației vizuale să-și depășească mereu nivelul, evident aceștia doresc să se diferențieze de restul plutonului. Viteza de livrare a proiectelor este un alt lucru esențial în relația dintre creatorii de conținut și clienți. Dacă inspirația artistică e o chestiune individuală, ce diferă de la om la om, în funcție de talentul său nativ și experiența sa profesională, reproducerea fidelă a culorilor pe ecran, timpii reduși de procesare și ușurința în utilizare sunt chestiuni ce țin exclusiv de echipamentele deținute. Culoarea de pe ecran trebuie să fie redată fidel pentru nu a exista discuții pe tema tonurilor și nuanțelor tipărite de pildă, iar pentru a se asigura de acuratețea proiectului și respectarea indentității vizuale a unui brand, profesionistul va apela tot timpul la panouri calibrate, de ultimă generație, care nu-i provoacă surprize.

Viteza de procesare este un alt element destul de important. Clienții nu vor accepta depășirea termenelor de livrare, iar o eroare apărută la editare presupune reluarea unor procese consumatoare de timp. Prin urmare, un echipament care poate face rapid acest lucru te poate salva din situați delicate.

ASUS are o ofertă solidă de portabile destinate profesioniștilor din zona creației. Modelele ASUS ProArt sunt concepute să ofere tot ce-i mai bun pentru ca munca ta să se ridice la cel mai înalt nivel.

ASUS ProArt StudioBook One W590

ASUS StudioBook Pro X

ASUS StudioBook Pro X

ASUS ProArt StudioBook One W590 este primul laptop echipat cu o soluție grafică NVIDIA Quadro RTX 6000 și cele mai recente procesoare Intel Core i9. Modelul este proiectat în mod special pentru prelucrări masive de date, montaj video și randare, produse de animație și în special aplicații care folosesc intensiv placa grafică. În versiunea W590G6T, laptopul dispune de un procesor Intel Core i9-9980HK cu frecvențe de până la 5GHz, 64GB memorie RAM, SSD de 1TB și placă video NVIDIA Quadro RTX 6000 cu 24GB memorie video.

Vezi oferta online

ASUS ProArt StudioBook 15 W500

Portabilele ASUS ProArt StudioBook 15 W500 sunt soluția perfectă pentru designerii aflați în căutarea unui laptop performant, suficient de puternic pentru aplicațiile de proiectare asistată și grafică. Ecranul de 15,6 inchi, de tip NanoEdge, implementat pe ProArt StudioBook 15 este cu adevărat impresionant. Panoul are un spectru de culoare extins și oferă o acuratețe excepțională a culorilor pentru a asigura un nivel excelent al detaliilor și imagini vibrante, puternice, mult mai realiste.

Laptop ASUS ProArt StudioBook Pro 15 W500G5T

Laptop ASUS ProArt StudioBook Pro 15 W500G5T

Versiunea StudioBook Pro 15 W500G5T este echipată cu un procesor Intel Core i7-9750H cu frecvențe de până la 4,50 GHz, ecran 4K UHD de 15,6 inchi, SSD de 2TB și grafica NVIDIA Quadro RTX 5000 Max Q cu 16GB.

Vezi oferta online

ASUS ProArt StudioBook 15 H500

Seria ASUS ProArt StudioBook 15 H500 oferă toate caracteristicile necesare pentru punerea în valoare a creativității. Modelele sunt echipate cu procesoare Intel Core i7 și până la 48 GB memorie RAM, existând mai multe versiuni pentru a acoperi o serie mai largă de cerințe. Laptopul ASUS ProArt StudioBook 15 H500GV beneficiază de un procesor Intel Core i7-9750H, ecran 4K cu diagonala de 15,6 inchi, 32GB memorie RAM, SSD de 1TB și o placă video NVIDIA GeForce RTX 2060 cu 6GB memorie video.

Vezi oferta online