HomeCum să...Cum poți dezactiva funcția de oprire automată a iluminării tastaturii laptopului tău?
Deschizând ecranul la 180°, arhitectul îi prezenta clientului proiectul de pe StudioBook Pro X

Cum poți dezactiva funcția de oprire automată a iluminării tastaturii laptopului tău?

Marea majoritate a laptopurilor ASUS sunt echipate cu o tastatură iluminată pentru a putea fi folosite pe timp de noapte. Identificarea tastelor este mai ușoară atâta timp cât lumina creează un spațiu de utilizare perfect. În unele cazuri ne dorim, din diverse motive, să dezactivăm iluminarea tastaturii. Acest lucru se poate face foarte ușor prin intermediul tastelor cu funcții dedicate, pe care le găsim pe tastatura laptopului.

Cum dezactivăm iluminarea tastaturii?

Verificați tastele funcționale F3 și F4 de pe tastatura laptopului și căutați simbolurile pentru tastatura iluminată. După ce le-ați identificat apăsați și țineți apăsată tasta Fn și apăsați simultan tasta F3 pentru a reduce și a dezactiva în final lumina de fundal a tastaturii. Pentru a crește intensitatea iluminării de fundal apăsați și țineți apăsată tasta Fn și tasta F4. Dacă tastatura voastră nu are simbolurile specifice tastaturii iluminate înseamnă că laptopul nu este echipat cu acestă funcție.

Ce fac dacă butoanele nu funcționează?

În cazul în care există simbolurile de iluminare a tastaturii și combinația de taste nu funcționează încercați să descărcați și să reinstalați driverul ATK de pe pagina de suport a produsului aflată pe site-ul oficial ASUS.

Video: Cum activam/dezactivăm iluminarea tastaturii?