HomeCum să...ASUS ScreenPad – Tutorial pentru ASUS Sync
ASUS ZenBook Pro 15 UX580 ScreenPad

ASUS ScreenPad – Tutorial pentru ASUS Sync

ASUS ScreenPad este cel mai interesant element introdus anul acesta pe laptopuri. Inovația aparține companiei ASUS care a demonstrat numeroasele posibilități oferite de touchpadul transformat în ecran secundar.

ScreenPad este un touchpad Windows de precizie, care acceptă elementele de gestică devenite obișnuite, dar este în același timp și un ecran FHD cu diagonala de 5,5. Având o funcție duală, ScreenPad devine un nou instrument de introducere a datelor și de afișare a informațiilor, independent sau în completarea ecranului principal, ce devine acum mai aerisit, utilizatorul având posibilitatea să se concentreze mai bine pe activitatea pe care o derulează.

ASUS ScreenPad

ASUS ScreenPad

Mai mult, ASUS a lansat un nou set de aplicații actualizate pentru revoluționarul ScreenPad. Noile aplicații – Adobe Sign, Handwriting și SpeechTyper – adaugă noi funcționalități și funcții la ScreenPad, crescând productivitatea.

Aplicațiile pentru ScreenPad sunt în continuă dezvoltare, modurile de utilizare ale acestuia fiind în creștere. Clipul de mai jos prezintă modul în care ScreenPad se poate sincroniza cu telefonul mobil, conținutul aflat pe telefon fiind mai ușor de vizualizat.

ASUS ScreenPad

ASUS ScreenPad

Cum se sincronizează ASUS ScreenPad cu telefonul?

Pentru a sincroniza laptopul dumneavoastră cu ScreenPad cu telefonul mobil va trebui să urmați pașii prezentați în clipul de mai jos.
În primul rând va trebui să instalați aplicația ASUS Sync pe laptop. Lansați aplicația și porniți bluetooth-ul de pe telefon. Selectați sistemul de operare care rulează pe telefon (în acest caz Android sau iOS).

Instalați aplicația ASUS Sync pentru telefonul dumneavoastră. Puteți scana codul QR furnizat pe ecranul laptopului pentru a o descărca mai rapid.

Odată instalată aplicația pe telefon, dați click pe „Pair with PC”. Aceasta va genera un cod de împerechere pe care îl veți introduce în aplicația de pe laptop. Pe telefon vi se va cere permisiunea de a trimite și de aprimi SMS și posibil și alte permisiuni. Dați click pe „Pair” pentru a completa conexiunea. Odată conectat la laptop, veți putea să oglindiți ecranul telefonului direct pe ScreenPad sau pe ecran. Veți putea răspunde mai rapid la mesaje folosind tastatura laptopului și veți putea vedea mai bine fotografiile.

Posibilitățile oferite de ASUS ScreenPad sunt nelimitate, iar voi le puteți descoperi una câte una.

ASUS ScreenPad – Tutorial pentru ASUS Sync