HomeStiriASUS ZenFone 5 Lite este ușor ca o adiere de vară
Asus Zenfone 5 Lite

ASUS ZenFone 5 Lite este ușor ca o adiere de vară

ASUS ZenFone 5 Lite este un telefon ușor, performant, ideal pentru orice situație. Un telefon cu adevărat „Lite” este sinonim cu relaxarea din zilele de vară, când vacanța ne face să lăsăm în urmă grijile.

ZenFone 5 Lite oferă o tehnologie complexă într-o formă ușor de folosit de către oricine, fără a pune presiune pe bugetul utilizatorului. Modelul ZenFone 5 Lite ZC600KL, Dual SIM,cu chipset Qualcomm Snapdragon 630 și 64GB, costă undeva între 1350 de lei și 1430 de lei.

ASUS ZenFone 5 Lite

ASUS ZenFone 5 Lite

ZenFone 5 Lite este echipat cu un sistem foto cu patru camere, ce se potrivește perfect pentru cei care vor fotografii cât mai bune. Vacanța este mai luminoasă, chipurile mai clar conturate, iar camera de 20 megapixeli cu senzor Sony mai bună ca niciodată. Indiferent ca vă plac selfie-urie, wefie-urile, cadrele de acțiune, portretele, cadrele din natură sau clipurile video 4K UHD, ZenFone 5 Lite este de neegalat.

Sistemul de camere frontale duale include o cameră principală de înaltă rezoluție, de 20MP, dotată cu un senzor de imagini Sony, ce vă oferă cele mai bune selfie-uri chiar și atunci când stați cu spatele la soare. ZenFone 5 Lite poate realiza selfie-uri video foarte clare la rezoluție Full HD (1080p).

ASUS ZenFone 5 Lite în imagini