HomeStiriFotografii mai cuprinzătoare cu ASUS Zenfone 5Q
ASUS Zenfone 5Q

Fotografii mai cuprinzătoare cu ASUS Zenfone 5Q

Dacă iubiți fotografia, iar în vacanță obișnuiți să faceți o mulțime de fotografii, atunci ASUS Zenfone 5Q este o opțiune excelentă pentru dumneavoastră. Zenfone 5Q beneficiază de nu mai puțin de patru camere foto, amplasate pe ambele părți ale telefonului, în grupuri de câte două. Sistemul foto poate capta cadre extraordinare, fotografii portret, fotografii de tip selfie sau wefie, peisaje sau orice alt fel de creație foto pe care v-o imaginați.

ASUS Zenfone 5Q

ASUS Zenfone 5Q

Camera principală frontală include un senzor Sony IMX376 de 20 megapixeli și un grup de lentile cu diafragmă F2.0. Camera frontală secundară are un unghi de 120 de grade și este activată de fiecare dată când realizați singuri fotografii de grup, așa numitele wefie. În partea din spate avem o cameră principală de 16 megapixeli cu numeroase moduri de fotografiere și filtre, însoțită de o cameră secundară cu unghi larg de 120 de grade. Trecerea între aceste camere nu este sesizată de utilizator, acesta bucurându-se de rezultat.

Zenfone 5Q este bazat pe o platformă Qualcomm Snapdragon 630, octa-core, eficientă energetic și 4GB de memorie RAM. Telefonul are un ecran cu diagonala de 6 inci și este acoperit cu sticlă conturată 2.5D. Suprafața activă a ecranului cu format 18:9 se întinde din margine în margine, rama foarte subțire contribuind la o imagine mai captivantă.

Zenfone 5Q are o mulțime de alte puncte forte pe care vă invită să le descoperiți în momentul în care va fi disponibil în țara noastră.

Prezentare ASUS ZenFone 5Q