HomeStiriROG Strix GL703GS SCAR – Cum arată sistemul de răcire și cum poți face upgrade

ROG Strix GL703GS SCAR – Cum arată sistemul de răcire și cum poți face upgrade

Laptopul de gaming ROG Strix GL703GS SCAR este optimizat pentru jocurile de tip FPS. Sistemul patentat Anti-Dust Cooling (ADC) utilizează forța centrifugală pentru a expulza particulele de praf în exteriorul carcasei. Vezi cum arată și funcționează sistemul urmărind acest video.

Sistemul de răcire Anti-Dust Cooling (ADC) integrează ventilatoare cu turație ridicată și un număr mai mare de lamele. Acest lucru a fost impus de creșterea numărului de lamele din radiatoare și de micșorarea distanței dintre acestea. La turație mare, ventilatoarele expulzează particulele de praf printr-un canal special aflat la exterior, menținând sistemul cât mai curat. Zgomotul este diminuat odată ce ventilatoarele nu mai sunt foarte solicitate și revin la o turație joasă.

ROG Strix GL703GS SCAR

ROG Strix GL703GS SCAR

Lamele speciale din cupru au numai 0,1 mm grosime, jumătate din grosimea lamelelor obișnuite. Acest lucru crește suprafața pentru disiparea căldurii cu până la 10% și reduce rezistența aerului cu 7%.

În general, laptopurile ROG Strix GL703 SCAR sunt disponibile împreună cu procesoarele Intel Core din generația a opta, cu 32GB de memorie RAM DDR4 la 2666MHz și acceleratoare grafice NVIDIA GeForce GTX 1060 sau GTX 1070. Stocarea datelor se poate face pe unități SSD M.2 NVMe PCIe 3.0 x4 de până la 512GB sau hard disk-uri SSHD Seagate FireCuda de 1TB. După cum se poate vedea în clipul de mai sus, o parte dintre aceste componente sunt accesibile utilizatorilor avansați și pot înlocuite cu ușurință.

Urmărește o prezentare a laptopului ROG Strix GL703GS SCAR și află de unde vine denumirea acestuia accesând articolul: https://www.techinstyle.ro/2018/06/tu-stii-ce-e-scar/