HomeStiriRăcire inteligentă cu Active Aerodynamic System de la ASUS
ROG Zephyrus

Răcire inteligentă cu Active Aerodynamic System de la ASUS

Poate exista un laptop de jocuri care să fie în același timp ușor și subțire? Această întrebare a chinuit multe generații de proiectanți, care s-au văzut nevoiți să construiască sisteme voluminoase pentru a asigura fiabilitatea și performanța produselor lor.

Plăcile video foarte performante generează multă căldură și au un consum ridicat de energie electrică. O astfel de placă video este voluminoasă ocupând uneori două sloturi și este alimentată prin mai multe linii direct din sursa sistemului desktop. Integrarea unei plăci video de ultimă generație a presupus numeroase modificări printre care reducerea frecvențelor de lucru, a tensiunilor de alimentare dar și apelarea la o serie de trucuri care să mențină un flux de aer satisfăcător. Un astfel de truc puteți vedea dacă studiați laptopul de gaming ROG Zephyrus.

ROG Zephyrus

ROG Zephyrus

Având o grosime de numai 17,9 mm și o greutate de 2,24 kg, Zephyrus este suficient de ușor pentru a fi transportat oriunde ar fi nevoie de el. În ciuda faptului că este cel mai subțire laptop de gaming creat vreodată, acesta este foarte puternic.

Beneficiind de configurații cu procesoare Intel Core i7-7700HQ și grafică NVIDIA GeForce GTX 1080, Zephyrus poate rula jocuri la rezoluție 4K.

Răcire inteligentă cu Active Aerodynamic System (AAS) de la ASUS

ROG a redus grosimea carcasei la numai16.9-17.9mm, menținând în același timp un nivel ridicat de eficiență a sistemului de răcire și o eficiență acustică de neegalat datorită noului design inteligent al sistemului de evacuare a aerului: Sistemul Aerodinamic Activ.

ROG Zephyrus

ROG Zephyrus

Zephyrus dispune de Windows 10 Creators Update, ce îmbunătățește performanța calculatoarelor de gaming prin noul Windows Game Mode, facilitând streamingul prin serviciul Beam de la Microsoft.