HomeStiriCulori elegante și o acoperire specială pentru ASUS ZenBook UX430
ASUS Zenbook UX430 la Media Music Awards 2017

Culori elegante și o acoperire specială pentru ASUS ZenBook UX430

ZenBook a devenit sinonim cu eleganța, forma fluidă îmbrăcată în aliaj de aluminiu fiind un simbol al modernității. Incredibilul ZenBook UX430 este alegerea perfectă ce oferă în același timp performanță, eleganță și portabilitate. Culorile sale plăcute se asortează la orice ținută, iar în momentul în care notebook-ul este deschis, ies la lumină imaginile incredibile oferite de panoul FullHD de 14 inci.

ASUS ZenBook UX430

ASUS ZenBook UX430

ASUS ZenBook UX430 nu face compromisuri în ceea ce privește performanța. Procesorul Intel Core i7 este alăturat unui accelerator video NVIDIA GeForce MX150, în timp ce memoria RAM de 16GB asigură spațiul de lucru pentru aplicațiile pretențioase. Laptopul vine cu soluții de stocare SSD de 512GB, aplicațiile încărcându-se rapid indiferent dacă prelucrează fotografii sau filme de mari dimensiuni.

ASUS ZenBook UX430 este echipat cu un conector reversibil USB Type-C (USB-C) folosit și pentru ieșirea video, facilitând conexiunile în dublu sens. Acesta este însoțit de un port USB 3.1 Gen 1 Type-A, un port Micro HDMI și un slot pentru carduri SD.

ZenBook UX430 este proiectat pentru persoanele active având o autonomie mărită pentru o întreagă zi de lucru. Bateria litiu-polimer de 50Wh conferă portabilului o autonomie de până la 9 ore.

Dincolo de granițe – frumusețea modelelor ZenBook UX430/UX530

ASUS ZenBook UX430 este disponibil în mai multe nuanțe aplicate prin litografie nanoimprimată (NIL). Strălucirea culorilor Royal Blue și Rose Gold pune în evidență aspectul metalic și calitatea carcasei exterioare. Utilizatorii care preferă aspectul clasic pot opta pentru culorile Quartz Grey și Shimmer Gold, ce vin cu finisaje metalice sablate, fără acoperire NIL.

ASUS ZenBook UX430

ASUS ZenBook UX430