HomeStiriROG Strix GL12 poate deveni o adevărată stație de lucru de înaltă productivitate
ROG Strix GL12

ROG Strix GL12 poate deveni o adevărată stație de lucru de înaltă productivitate

ROG Strix GL12 este un desktop elegant, cu linii angulare, bazat pe cel mai puternice componente hardware din acest moment. Conceput ca un produs de gaming, recomandat în sportul electronic, ROG Strix GL12 are toată puterea necesară pentru a rula orice altă aplicație și-ar dori utilizatorul.

Noul desktop este echipat cu un procesor Intel Core i7 din generația a 8-a, supratactat din fabrică (până la 4.8GHz pentru cele șase nuclee) și de grafica NVIDIA GeForce GTX 1080.

ROG Strix GL12

ROG Strix GL12

Din primul moment al instalării sale și a punerii în funcțiune, ROG Strix GL12 este capabil să ofere toată forța necesară jocurilor cu grafică complexă. Pentru cei care folosesc desktopul în activități productive, ROG Strix GL12 devine o puternică stație de lucru.

Răcirea cu lichid, frecvențele mari de lucru pentru procesor, placa video NVIDIA GeForce GTX 1080 și memoria RAM ce poate să urce până la 64GB sunt specificațiile dorite de orice profesionist.

Adobe Audition

Adobe Audition

Programele de tip CAD sau cele de prelucrare grafică precum Adobe Photoshop sau Corel Draw vor rula rapid pe ROG Strix GL12, fără latențe și fără timpi mari de prelucrare. Și cum timpul e cea mai importantă resursă, ROG Strix GL12 devine un adevărat instrument de productivitate, care, odată ajuns în biroul un specialist își va schimba vocația, din calculator de gaming, în stație de lucru de înaltă productivitate.

Prezentare ROG STRIX GL12