HomeEvenimenteAfter-Movie: ASUS Zenbook la Mastering the Music Business 2018

After-Movie: ASUS Zenbook la Mastering the Music Business 2018

Laptopurile ASUS au susținut evenimentul Mastering the Music Business 2018. Apreciate deopotrivă de manageri și de artiști, laptopurile din seria Zenbook au completat nota elegantă a reuniunilor conduse de diverse personalități cu experiență în industria muzicală.

ASUS ZenBook Flip S UX370

ASUS ZenBook Flip S UX370

Mastering the Music Business 2018 a fost prima conferință din România dedicată industriei muzicale. În perioada 20 – 22 martie 2018 o serie de producători autohtoni și din străinătate au prezentat noi mecanisme de business și au oferit sfaturile lor pentru cei care sunt la început de drum. Participanții s-au bucurat de numeroase oportunități de relaționare cu persoane-cheie care activează în industria muzicală și în industriile adiacente. Mai mult, au fost organizate sesiuni de audiții unde artiști și producători precum: Dan Byron (România), Serban Cazan (România), Alex Cotoi (România), Matt Lawrence (Grammy Award winner – UK), James Lewis (UK), Alex Mihulin – Versus (România), Victor Panfilov (România) au oferit părerilor despre piesele înscrise.

Laptopurile ZenBook Pro UX550, ZenBook Flip UX370, ZenBook Flip UX461 și ZenBook UX430 au fost la dispoziția tuturor, părerile celor care au intrat în contact cu produsele fiind laudative. Mai jos puteți urmări un scurt clip despre ASUS și evenimentul Mastering the Music Business 2018

After-Movie: Asus ZenBook @ Mastering the Music Business 2018