HomeMediaConcurs ASUS – câștigă un Transformer Prime sau un Zenbook
ASUS Transformer Prime

Concurs ASUS – câștigă un Transformer Prime sau un Zenbook

Pagina oficială de Facebook a ASUS vine cu noutăți în ultima perioadă.

Un nou album de poze aduce Transformer Prime într-o lumină mai călduroasă și mai artistică. Tableta este pusă în diverse ipostaze plauzibile utilizării sale zilnice. Această galerie aduce un plus conceptului vizual pe care ne-am obișnuit să îl aibă tableta-hibrid.

Oamenii care apar folosind Prime-ul în imagini par foarte fericiți, poate încarcă să ne convingă să trecem pe lista de cumpărături de Valentine’s Day și un Transformer Prime.

ASUS Transformer Prime

ASUS vine cu o surpriză de Ziua Îndrăgostiților și împarte portabile de ultimă generație în stânga și în dreapta. Mai ales de când au fost prezentate și cele două nuanțe noi pentru Zenbook – Rose Gold și Hot Pink – avem de-a face cu o ofertă foarte tentantă.

Printr-un concurs tematic, ASUS ne provoacă să ne îndrăgostim la prima vedere sau să îl întâlnim pe the perfect one. În funcție de alegerea făcută, avem săptămânal șansa să câștigăm fie un Transformer Prime sau un Zenbook UX21Se specifică încă de la început că acest concurs nu este disponibil decât în anumite regiuni, dar nu trebuie să ne pierdem entuziasmul pentru că România se află pe listă.

Vă invităm să vizitați pagina de Facebook a ASUS, să vizualizați albumul și să vă înscrieți la concurs.