HomeMediaCum alegi o tabletă cu Android?
ASUS Transformer Prime

Cum alegi o tabletă cu Android?

Tabletele cu Android par cea mai bună alegere pentru o achiziție la ora actuală date fiind imbunătățirile recente în tehnologie. Însă alegerea unei tablete depinde forte mult de scopul în care va fi folosită și de posibilitățile financiare.

ASUS și-a lăsat o amprentă pregnantă pe piața tabletelor. Gama largă de variante pe care o pune la dispoziția cumpărătorilor satisface orice nevoie: tableta business – Slate, tableta cu tastatura fizică inclusă – Slider și hibridul netbook-tabletă – Transformer. Am discutat într-un articol mai vechi ce tabletă au ales blogger-ii în cadrul BLOGWARS. Locul I a fost dat în unanimitate – Transformer Prime câștigă detașat.

ASUS Transformer Prime

Multă lume deja a desemnat Transformer Prime ca fiind cea mai bună tabletă cu Android de la ora actuală, dar nu putem să pretindem că toată lumea și-o poate permite. În rețeaua Emag, ea se comercializează la prețul de 2.79999 Lei. Design-ul i-a fost lăudat în repetate rânduri, iar capacitățile tehnice sunt de necombătut cu ajutorul procesorului quad-core Tegra 3.

AndroidLIVE! a publicat un ghid despre cum ar trebui să îți alegi tableta ideală în funcție de marjele de preț și de performanțele tehnice specifice. Și de data aceasta, Transformer Prime a fost menționat în topul preferințelor pentru categoria sa de preț, cu toate că au fost luate în discuție toate mărcile disponibile pe piață.

Cea mai recentă tabletă de la ASUS excelează în grafică, rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich și poate rula majoritatea aplicațiilor din Android Market.

AndroidLIVE.ro