HomeStiri10 motive pentru care să cumperi un ASUS ZenBook 3 (UX390)
Asus ZenBook 3 UX390

10 motive pentru care să cumperi un ASUS ZenBook 3 (UX390)

ASUS ZenBook 3 (UX390) este unul dintre cele mai performante laptopuri ușoare pe care le puteți cumpăra în momentul de față. Portabilul are un design curat și elegant, este puternic și oferă o mulțime de caracteristici demne de apreciat.

Seria ZenBook 3 este concepută să ofere performanțe fără precedent, iar ZenBook 3 UX390 trece la un nou nivel grație procesoarelor Intel Core din generația a șaptea, a memoriilor RAM LPDDR3 2133MHz de până la 16GB și a SSD-ului PCI Express de până la 1TB, cel mai mare SSD disponibil. Pe lângă argumentele tehnice mai există o mulțime de chestiuni pur practice, care întăresc motivarea acestei alegeri.

ASUS ZenBook 3 UX390

ASUS ZenBook 3 UX390

Mai jos putem afla 10 dintre motivele pentru care merită să cumpărați un ASUS ZenBook 3 (UX390).

1. Uimitor de subțire și de ușor

O persoană dinamică, aflată tot timpul în mișcare, are nevoie de un laptop cât mai ușor, care să se strecoare cu ușurință în geantă. Profilul incredibil de subțire al noului ASUS ZenBook 3 (UX390) îl recomandă a fi alegerea perfectă a utilizatorilor dinamici. Având o grosime de numai 11,9 mm și o greutate de 910 grame, ZenBook 3 va fi cu siguranță o prezență discretă.

2. Rezistență sporită

Un laptop conceput pentru a vă însoți zi de zi trebuie să fie rezistent. ASUS ZenBook 3 (UX390) este construit într-o carcasă fabricată din aluminiu aerospațial, care nu numai că e foarte ușor și rezistent, dar îi conferă acestuia un aspect foarte plăcut. Grație protecției Gorilla Glass 4, ecranul modelului ZenBook 3 are o rezistență mai bună la șocuri și zgârieturi.

3. Performanțe fără precedent

ZenBook 3 are un profil subțire care ascunde cea mai nouă tehnologie disponibilă. La interior vom regăsi un procesor Intel Core i7 din generația a șaptea, capabil să ruleze cu succes sarcini multiple, cu un consum energetic redus. Cei 16GB de memorie RAM oferă utilizatorului mai multă încredere, mai ales atunci când rulează programe complexe, cum ar fi cele de editare foto/video.

4. SSD-uri de mare viteză

Datele sunt foarte importante, la fel ca și viteza de lucru. O unitate SSD de ultimă generație permite încărcarea rapidă a sistemului de operare și a aplicațiilor, astfel că sarcinile sunt duse la bun sfârșit mult mai repede. ASUS ZenBook 3 (UX390) dispune de un SSD PCIe x 4 de 1TB, care poate atinge viteze de trei ori mai mari decât SSD-urile SATA 3 și de până la 20 de ori mai mari decât hard diskurile.

6. Memorii RAM ultrarapide

Unul dintre factorii vitali ai unui calculator cu răspuns rapid îl reprezintă memoriile RAM. Cantitatea mare de memorie RAM e un avantaj de necontestat, iar ASUS ZenBook 3 (UX390) tratează foarte serios acest aspect. Portabilul este dotat cu 16GB de memorie RAM ce lucrează la 2133 MHz. Rezultatul constă într-o experiență derulată fluid și o funcționare ireproșabilă a aplicațiilor.

7. Un ecran deosebit

Un ecran de calitate, cu rezoluție ridicată și o reproducere fidelă a culorilor este recomandarea oricărui specialist. ASUS ZenBook 3 are o ramă subțire de numai 7,6 mm, ce asigură un raport ecran/corp de 82%. Acesta reproduce 100% spectrul de culoare sRGB și are o luminozitate de 300 nit. Tehnologia Eye Care reduce nivelul emisiei de lumină albastră, reducând oboseala și nivelul de stres al ochilor.

8. Sunet de înaltă calitate

Sunetul de calitate este redat prin intermediul a patru difuzoare. Două difuzoare sunt amplasate deasupra tastaturii și redau notele înalte, în timp ce frecvențele mai joase sunt generate de alte două difuzoare montate pe partea din spate a carcasei. Designul special al difuzoarelor este pus în valoare de un amplificator audio inteligent care ajustează în mod dinamic semnalul pentru fiecare difuzor, astfel că sunetul se aude fără distorsiuni, atunci când este setat pe un nivel ridicat.

9. O tastatură și un touchpad de calitate

Calitatea tastaturii și a touchpadului ne influențează eficiența cu care ducem la bun sfârșit o sarcină. ASUS ZenBook 3 (UX390) nu este numai un laptop foarte aspectos ci și un instrument de productivitate. Touchpadul permite navigarea cu un singur deget prin ferestrele și meniurile sistemului de operare Windows 10 și recunoaște elementele de gestică. Zoomul unei fotografii sau derularea unei pagini web se face mult mai, iar tehnologia de identificare și respingere a atingerilor accidentale ne protejează documentele în timpul utilizării zilnice. Senzorul de amprente, amplasat într-un colț al touchpadului, facilitează autentificarea în Windows, utilizatorul câștigând timp prețios.

10. Baterie cu autonomie ridicată

Activitatea zilnică se poate prelungi uneori până la lăsarea întunericului, iar laptopul tău trebuie să aibă suficientă energie pentru aceste situații. O baterie litiu-polimer de 40W oferă o autonomie de peste 10 ore. Încărcarea de la 0 la 60% se poate face în numai 49 de minute, ASUS ZenBook 3 oferind toată încrederea necesară de care utilizatorul are nevoie.

ASUS ZenBook 3 (UX390) – Galerie Foto