HomePrezentari videoASUS VivoBook Flip 14: Prezentare video
ASUS VivoBook Flip 14

ASUS VivoBook Flip 14: Prezentare video

ASUS VivoBook Flip 14 este primul laptop convertibil ce dispunede un ecran ASUS NanoEdge cu ramă ultrasubțire. Portabilul oferă o mulțime de caracteristici utile, specifice produselor fabricate de ASUS. Toți conectorii, indiferent de tipul lor, sunt plasați de o parte și de alta a carcasei. La fel se întâmplă și cu butoanele de volum și butonul on/off.

Conectivitate extinsă

Pe partea stângă vom găsi slotul Kensington, două porturi USB 3.0, un cititor pentru carduri SD, două LED-uri indicatoare, butoanele de volum și butonul on/of.
Pe partea dreaptă avem: conectorul de alimentare, o ieșire HDMI, un port USB 3.0, un port USB 3.1 Type C reversibil și un conector audio.

ASUS VivoBook Flip 14 TP410 permite conectare numeroaselor dispozitive mobile disponibile astăzi, alături de periferice diverse și vine în întâmpinarea nevoilor fotografilor profesioniști, ce vor regăsi utilitatea unui cititor de carduri SD.

ASUS VivoBook Flip 14

ASUS VivoBook Flip 14

Ecran NanoEdge

Studenții și tinerii profesioniști se pot bucura de un notebook în adevăratul sens al cuvântului, fără limitările ultrabookurilor scumpe.
Spre deosebire de generațiile din anii precedenți, ASUS VivoBook Flip 14 TP410 vine cu o serie de noutăți tehnologice, cum ar fi ecranul NanoEdge cu margine de numai 8mm. Având o rezoluție FullHD și o diagonală de 14 inci, ecranul NanoEdge a permis construcția unui portabil compact, cu o carcasă cu dimensiunile specifice multor notebookuri de 13 inci.

ASUS VivoBook Flip 14

ASUS VivoBook Flip 14

La interior avem integrate procesoarele Intel Core i5 7200U din generația a șaptea și 8GB de memorie RAM DDR4. Stocarea se face pe două unități ce vin să susțină mai departe specificațiile hibrid ale acestui hibrid.

Soluții duale de stocare

Memoria SSD de 128GB este foarte rapidă și a fost destinată pentru instalarea sistemului de operare Windows 10 Pro. Hard diskul SATA de 1TB ne oferă tot spațiul necesar necesar pentru stocarea unor fișiere de mari dimensiuni, cum ar fi fotografiile și filmele. ASUS VivoBook Flip 14 TP410 este disponibil și în alte configurații ce includ procesoare Intel Core i3 sau Intel Core i7 și diferite combinații ale mediilor de stocare SSD/ hard disk.

Pe lângă aceste posibilități, VivoBook Flip 14 mai are un as în mânecă. Acesta se poate transforma într-o tabletă cu ecran tactil de 14 inci și sistem de operare Windows.

Activitățile mai puțin solicitante, cum ar fi citirea unor texte pe Internet sau derularea unei prezentări PowerPoint sau a unui fișier Word pot fi mai plăcute în modul tabletă. În acest mod, VivoBook Flip 14 TP410 dezactivează tastatura și touchpad-ul pentru a nu prelua date în mod accidental, însă păstrează toate celelalte funcții ale sistemului de operare Windows.

Urmărește prezentarea laptopului convertibil în tabletă ASUS VivoBook Flip 14 TP410