HomeStiriZenFone Selfie disponibil la prețul de 1300 lei
ASUS ZenFone Selfie

ZenFone Selfie disponibil la prețul de 1300 lei

Fotografiile de tip selfie realizate cu telefoanele ASUS vor fi tot mai bune, ZenFone Selfie fiind exponentul unei noi generații.

ZenFone Selfie (ZD551KL) este un model revoluționar ce abordează fotografia într-un mod cu totul deosebit. Noul model beneficiază de două camere foto de 13 megapixeli, camera frontală având un unghi larg și un bliț Real Tone bicolor. Cu o diafragmă f/2.2 și un unghi de 88 de grade, camera frontală poate captura întregul grup de prieteni, astfel încât nimeni să nu se simtă exclus. Ambele camere, atât cea frontală cât și cea principală, au la bază cinci lentile prismatice Largan și senzori Toshiba de înaltă calitate.

ASUS ZenFone Selfie poate fi utilizat în mod sigur, fără riscul de a-l scăpa, datorită butonului declanșator amplasat pe spate.

ASUS ZenFone Selfie apropie prietenii

ZenFone Selfie include modul ZenUI Beautification pentru cosmetizarea virtuală în timp real. Softwareul lucrează în mod automat, retușarea fotografiilor fiind instantă. Subiecții din fotografii au trăsăturile faciale netezite, astfel că punctele roșii sau ridurile nu vor ieși în evidență.

În România, telefonul este deja disponibil publicului larg la prețuri de aproximativ 1300 lei (TVA inclus). Cumpărătorii pot achiziționa noul model printr-o simplă comandă postată pe un magazin virtual sau pot apela la consultanții de vânzări din marile centre comerciale.

ASUS ZenFone Selfie

ASUS ZenFone Selfie