HomeStiri5 motive pentru care să alegi un calculator All-in-One
ASUS All-in-One PC ET2701

5 motive pentru care să alegi un calculator All-in-One

Calculatoarele All-in-One sunt preferate de cei care nu vor să-și complice viața cu o mulțime de cabluri. Spre deosebire de unitățile desktop, calculatoarele All-in-One nu sunt voluminoase, nu sunt formate din mai multe dispozitive separate (monitor, unitate centrală, etc) și nici nu au foarte multe cabluri care să se încurce.

Curățenia este păstrată mai bine iar cablurile nu mai adună praf. Dezavantajele acestor modele ar fi reprezentate de posibilitățile mai reduse de upgrade și de spațiul limitat pentru adăugarea unor noi unități de stocare. De asemenea, prețul joacă un rol important, sistemele All-in-One fiind mai scumpe decât cele desktop.

ASUS oferă o mulțime de modele All-in-One, fiecare dintre acestea fiind croit să se potrivească diferitelor tipuri de utilizatori. Sistemele sunt echipate cu sistemul de operare desktop și beneficiază de o construcție compactă și un design ce se potrivește perfect în living.

În clipul de mai jos puteți vedea 5 motive pentru care să alege un calcultor All-in-One.

5 motive pentru care să alegi un calculator All-in-One

Puteți afla mai multe despre gama de calculatoare All-In-One de la ASUS, accesând pagina asus.com/AllinOne-PCs/Vivo-AiO-Products.

Galerie foto ASUS All-in-One