HomeProduseLaptopuriASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED este instrumentul perfect pentru crearea de conținut
Laptop ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED

ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED este instrumentul perfect pentru crearea de conținut

Pentru ca tu să te poți bucura de fiecare clip video pe care îl vezi pe Internet, creatorii petrec nenumărate ore în fața monitorului, editând și cizelând fiecare detaliu grafic sau sonor al respectivului conținut. Dacă ești curios să afli ce face un creator de conținut pentru cele câteva minute de bucurie pe care ți le oferă și mai ales cum anume face asta, citește mai departe.

După mai bine de zece ani de creare de conținut pe internet, Daniel Pîrvan ne-a dezvăluit câteva dintre secretele muncii sale. Pentru a-și putea realiza visele, Daniel are nevoie de cele mai bune unelte, flexibile puternice și de încredere, iar ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED este laptopul perfect pentru el. Întrucât fluxul său de lucru este unul destul de complicat, care implică tot felul de programe, de la Premiere Pro la Lightroom, Photosop, Animate, Blender 3D, DaVinci Resolve și Studio One, Daniel a fost încântat să descopere un dispozitiv mobil care nu doar susține aceste procese, ci le face mai fun și mai rapide.

Spațiul de lucru este un element extrem de important pentru creatorii de conținut, care folosesc simultan multiple programe și bare de instrumente ce pot aglomera prea mult un singur ecran. Soluția standard pentru asta este folosirea mai multor monitoare, dar nu și pentru Daniel: „Nu am făcut trecerea la două monitoare pentru că nu-mi surâdea idea de a mă lega și mai tare de un birou. În artă inspirația te lovește când te aștepți mai puțin și e important să fii gata de acțiune oricând și oriunde”.

Ecranul OLED al lui ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED oferă creatorilor de conținut imagini realiste, culori vii și un contrast superb, cu nuanțe perfecte de negru și o acuratețe deosebită a culorilor. Suprafața tactilă a ecranului principal facilitează lucrul cu un stylus, ceea ce poate ușura considerabil anumite operațiuni. Dar vedeta rămâne ecranul secundar OLED al acestui laptop. „Ecranul secundar Screenpad Plus e asul din mâneca mea când vine vorba de productivitate. Nu doar că extinde suprafața de lucru, ci oferă tool-uri care te ajuta să te organizezi mai bine. Am realizat cât este de util să am tot ce-mi trebuie on the go, fără să mai fac switch între ferestre sau să minimizez aplicații”, spune Daniel.

Dacă vrei un sistem similar, îți propunem un ASUS ZenBook Pro Duo 15 OLED dotat cu un procesor Intel Core i7-10870H tactat la 2,2 GHz (16 M cache, până la 5.0 GHz, 8 nuclee) și cu o placă video NVIDIA GeForce RTX™ 3070. Ecranul tactil de 15,6 inchi are un panou OLED 4K UHD (3.840 x 2.160), format 16:9, luminozitate de 440 niți (maximum 550 de niți), acoperă 100% spațiul de culoare DCI-P3, este certificat Pantone și suportă stylus.

Vezi oferta online