HomeStiriXonar U7 este o sursă audio perfectă pentru căști
ASUS Xonar U7

Xonar U7 este o sursă audio perfectă pentru căști

Sunt momente în care placa de sunet încorporată pur și simplu nu te mai mulțumește și cauți altceva. Xonar U7 este o placă de sunet specială, destinată audiofililor. Sunetul este oferit pe 7.1 canale iar amplificatorul pentru căști este calibrat de așa natură încât să accentueze detaliile jocurilor.

Inima acestui model este procesorul de sunet C-Media 6632A, unul dintre cele mai apreciate chip-uri audio de pe piață. Alături de acesta se află un convertor digital-analog Cirrus Logic CS4398 DAC ce oferă un excelent raport semnal-zgomot. ASUS folosește tehnologia exclusivă Hyper Grounding PCB pentru a izola componentele plăcii de sunet și pentru a evita interferențele. Xonar U7 nu are nevoie de o alimentare separată, un port USb fiind suficient pentru ca placa să funcționeze.

ASUS Xonar U7

ASUS Xonar U7

Dispozitivul Xonar U7 optimizează basul și sunetele înalte, oferind o fidelitate audio deosebită pentru căști. Instalarea este facilă, egalizatoarele audio sunt pre-configurate, iar modurile de lucru (pentru jocuri, muzică, filme, etc.) îmbunătățesc simplu și rapid sunetul.

ASUS Xonar U7

ASUS Xonar U7