HomeStiriVideo Unboxing cu noua consolă portabilă ROG Ally
2023 ROG Ally RC71L

Video Unboxing cu noua consolă portabilă ROG Ally

Luna iunie a adus pe piață ROG Ally, o consolă portabilă de ultimă generație ce poate oferi jocuri Full HD în timpul deplasărilor, fiind capabilă să ruleze chiar și cele mai recente titluri, mai rapid și mai fluid decât orice alt dispozitiv portabil de pe piață.

Rulând sistemul de operare Windows 11 astfel, dispozitivul portabil poate reda orice joc de pe orice platformă și include 3 luni de abonament Xbox Game Pass Ultimate. Utilizatorii se pot juca singuri, îl pot conecta la un televizor pentru a se juca cu prietenii sau pot trece la viteză maximă cu suita de plăci grafice externe ROG XG Mobile pentru o experiență de joc cu adevărat de top.

AMD Ryzen Z1 pentru cele mai fluide sesiuni de gaming portabil

ROG Ally are în componența acestuia cel mai nou procesor AMD Ryzen Z1, construit pe arhitectura Zen 4 și cu grafică AMD RDNA 3. Ryzen Z1 Extreme oferă 8 nuclee, 16 fire de execuție și 8,6 teraflopi de putere grafică. Iar, în cel de-al treilea trimestru al anului 2023 va apărea și o versiune AMD Ryzen Z1 cu 6 nuclee și 12 fire de execuție. Ambele modele au suport complet AMD FidelityFX Super Resolution și AMD Radeon Super Resolution, pentru o experiență cât mai fluidă în cele mai recente titluri.

ROG Ally mai are în componența acestuia o răcire dezvoltată special pentru acesta, denumită de către cei de la ROG, Zero Gravity. Această soluție are două ventilatoare, un radiator cu lamele ultra-subțiri și conducte de căldură cu fricțiune ridicată pentru a asigura răcirea lui Ally indiferent de poziția gadget-ului. De asemenea, ROG Ally dispune de 16GB de memorie LPDDR5 de 6400MHz, 512GB stocare PCIe Gen4 și de un slot de carduri microSD UHS-II.

Având și o interfață Wi-Fi 6E, Ally va beneficia de o conexiune rapidă, chiar și în rețelele aglomerate, atât în  sesiunile de gaming multi-player sau streaming cu ajutorul Xbox Cloud Gaming sau AMD Link.

În videoclipul de mai jos, este prezentat conținutul pachetului în care vine ROG Ally. Primul lucru care este văzut când este ridicată partea superioară a cutiei este dispozitivul în sine. De asemenea, chiar pe partea superioară înlăturată pentru a deschide cutia, se află un stand pentru gadget, pe care îl puteți folosi când vreți să conectați consola la televizor. În partea inferioară a cutiei, se găsește încărcătorul consolei de gaming.

Vezi Unboxing-ul oficial ROG ALLY: