HomeStiriROG Phone 7 și ROG Phone 7 Ultimate au sosit deja pe stoc și în România

ROG Phone 7 și ROG Phone 7 Ultimate au sosit deja pe stoc și în România

Telefonul de gaming la care ai visat dintotdeauna a devenit o posibilitate concretă, odată cu intrarea modelelor ROG Phone 7 și ROG Phone 7 Ultimate în stocul distribuitorilor autorizați din România. Cele două modele au prețuri, diferite, în funcție de configurație.  Cel mai scump este, desigur, modelul Ultimate, care vine la pachet și cu AeroActive Cooler 7, însă și modelul ROG Phone 7 vine în două variante de echipare, având memoria și capacitatea de stocare diferite. De aici îți poți alege online telefonul preferat.

ROG Phone 7 Ultimate oferă puterea de neegalat a celui mai recent procesor Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform, beneficiind de accelerare hardware pentru ray-tracing. Designul futurist vine în două nuanțe complet noi, ambele îmbrățișând ecranul matricial unic ROG Vision de pe panoul dorsal. Sistemul de răcire îmbunătățit GameCool 7 – care include inovatorul AeroActive Portal – menține totul super-rece chiar și atunci când atingi performanța maximă, iar AeroActive Cooler 7 funcționează și pe post de subwoofer, pentru a-ți oferi un sistem de sunet portabil 2.1.

AeroActive Cooler 7 pe ROG Phone 7

AeroActive Cooler 7 pe ROG Phone 7

Inginerii ASUS au reușit să dubleze luminozitatea ecranului Samsung AMOLED de 165 Hz, pentru o mai bună utilizare în aer liber. De asemenea, nu vor lipsi nici caracteristicile tale preferate, cum ar fi comenzile unice AirTrigger și bateria imensă de 6000 mAh.

Vezi oferta online

Dacă preferi o variantă mai accesibilă din punct de vedere al prețului, ai la dispoziție două configurații în care diferă cantitatea de memorie (16 GB față de 12 GB de memorie LPDDR5X), precum și spațiul de stocare disponibil (512 GB, față de 256 GB).

Vezi oferta online

Oricare dintre aceste opțiuni îți va aduce un telefon de gaming ultra-performant, cu o răcire exemplară și cea mai bună experiență de gaming mobil cunoscută de om. Enjoy!