HomeStiriVentilatoare mai puternice pe laptopurile ROG
ROG G703 - Sistem de răcire

Ventilatoare mai puternice pe laptopurile ROG

Noile laptopuri sunt subțiri, sunt ușoare și extrem de puternice. Cum a fost posibil acest lucru? În primul rând prin miniaturizarea proceselor de fabricație la nivel nanometric și prin optimizarea fluxurilor de semnal în interiorul nucleelor procesorului. O altă componentă, mai palpabilă, o reprezintă sistemul de răcire de înaltă performanță.

Pentru a menține reci temperaturile unui laptop de gaming în timpul sesiunilor maraton, aveți nevoie de un sistem de răcire de top. Cele mai noi laptopuri de gaming de la ROG au fost actualizate cu noi ventilatoare de înaltă performanță, ce se se rotesc cu 20% mai rapid și oferă un flux de aer cu 43% mai mare.

În demonstrația de mai jos, puteți observa diferențele între fluxurile de aer generate de un ventilator ROG de înaltă performanță și un ventilator standard. Prima dată o cameră spațioasă este umplută cu o mașină de fum. Odată ce camera este plină, un separator dintre cele două camere este îndepărtat și un ventilator este pornit.

Testul cu lumânări este un alt test simplu menit să demonstreze puterea ventilatoarelor ROG. Ventilatorul standard poate să stingă cinci lumânări, în timp ce ventilatorul de înaltă performanță a reușit să stingă 10 lumânări. Forța crescută și fluxul de aer furnizat de noile ventilatoarele de înaltă performanță mențin componentele interne ale laptopului reci și în stare bună chiar și în timpul celor mai solicitante sesiuni de gaming.

Ventilatoare de înaltă performanță pe laptopurile ROG