HomePrezentari videoPrezentare video: ROG Zephyrus – cel mai subțire laptop de gaming din lume
ROG Zephyrus

Prezentare video: ROG Zephyrus – cel mai subțire laptop de gaming din lume

Industria jocurilor a fost cea care a impulsionat dezvoltarea de acceleratoare video avansate, a căror putere a devenit atractivă pentru o mulțime de alte domenii de activitate, incluzând aici mining-ul de monede virtuale, o adevărată modă în ultima perioadă.

În premieră la nivel mondial, ASUS a lansat cu ceva timp în urmă portabilul ROG Zephyrus, cel mai subțire laptop de gaming din lume, motorizat de cea de a șaptea generație de procesoare Intel Core i7 (Kaby Lake) și de plăcile grafice NVIDIA GeForce GTX 1080.

Din primul moment în care veți deschide laptopul veți observa o serie de diferențe majore. Zephyrus are o suprafață foarte mare între ecran și tastatură, aceasta fiind impusă de elementele din interior. Tastatura de înaltă calitate este iluminată RGB, jocul de lumini fiind comandat de aplicațiile specializate de la Republic of Gamers.

Prezentare: ROG Zephyrus – Cel mai subtire laptop de gaming cu GTX1080

ASUS a mai apelat la un truc pentru a obține aceste performanțe. Touchpadul nu se află în josul tastaturii, așa cum puteți găsi la laptopurile obișnuite, ci este montat în dreptul tastaturii numerile. Prin apăsarea unui simplu buton, touchpadul pentru mâna dreaptă, devine o tastatură numerică tactilă, iluminată, delimitată de linii roșii. De regulă, jucătorii folosesc un mouse pentru a obține victoriile mult dorite, de aceea, touchpadul devine interesat doar atunci când laptopul este folosit pentru activități de birou, și eventual nu aveți un mouse la îndemână.

ROG Zephyrus este echipat cu un Sistem Aerodinamic Activ (Active Aerodynamic System – AAS) prin care își mărește gurile de admisie a aerului în vederea unei răciri mai bune. Spațiul nou creat îmbunătățește fluxul de aer cu 32% și reduce temperaturile cu 20%, comparativ cu sistemele de răcire clasice. Această inovație a permis integrarea unei configurații hardware net superioare altor laptopuri de gaming, fără a crește gabaritul exterior al portabilului.

ROG Zephyrus

ROG Zephyrus

Zephyrus se bazează pe un procesor Intel Core i7 de Generatia a 7-a și pe soluția grafică NVIDIA GeForce GTX 1080. Jocurile pot fi stocare pe unitatea rapidă SSD HyperDrive de 1TB, ce oferă atât spațiu extrem de important pentru noile jocuri, cât și viteze mari pentru copierea acestor jocuri. ASUS a mers mai departe, completând acest laptop cu un panou de 120Hz, care acoperă în proporție de 100% spectrul de culoare sRGB.

Află mai multe despre laptopul ROG Zephyrus GX501 accesând pagina.
https://www.asus.com/Laptops/ROG-ZEPHYRUS-GX501/

ROG Zephyrus

ROG Zephyrus