HomeProduseLaptopuriUtilizatorii din România preferă laptopurile ASUS
ROG Zephyrus

Utilizatorii din România preferă laptopurile ASUS

ASUS a fost reconfirmat ca prima opțiune a utilizatorilor din România în urma voturilor online culese de două importante publicații locale: Gadget.ro și revista Connect. Utilizatorii pasionați de tehnologie au ales laptopurile ASUS în detrimentul altor branduri, apreciind performanțele înalte, designul și fiabilitatea acestor modele.

ASUS – Cel mai bun producător de notebook-uri în 2017 (Gadget.ro)

Gadget.ro menționează în urma răspunsurilor culese: „Compania taiwaneză s-a distanțat pe locul 1. ASUS ocupă locul fruntaș și în vânzările de pe piața de laptopuri din România. Și-au făcut calculele mult mai bine în zona de mass market față de concurență.”

Rezultat voturi - Cel mai bun producător de notebook-uri.

Rezultat voturi – Cel mai bun producător de notebook-uri. Vezi sursa 

ROG Zephyrus – cel mai bun notebook de gaming

Revista Connect, care a sărbătorit recent 16 ani de existență, a premiat în cadrul galei Connect laptopul ROG Zephyrus GX501, drept cel mai bun notebook de gaming (link).

Modelul ROG Zephyrus a fost prima opțiune a utilizatorilor care citesc frecvent știrile din industria IT, acesta fiind și cel mai subțire laptop de gaming din lume. Configurațiile de top integrează procesoare Intel Core i7-7700HQ și grafică NVIDIA GeForce GTX 1080, laptopul fiind capabil să ruleze jocuri la rezoluție 4K în ciuda greutății sale de numai 2,24 kg.

Secretul să constă în mai multe sisteme de răcire formate din radiatoare, heat-pipe-uri și ventilatoare și distribuția căldurii între acestea. ROG Zephyrus poate afișa pe ecranul de 15,6 inci cu G-Sync cadre cu o frecvență de 120Hz, combinând rezoluția 1080p cu un frame-rate real de 120fps.

Zephyrus GX501 a depășit modelele altor producători, deși a trebuit să lupte cu alte notebook-uri ASUS cu performanțe demne de notat, cum ar fi ROG Chimera și ROG GL553.

ROG Zephyrus

ROG Zephyrus

ROG Chimera este un alt laptop ce a primit laude din partea comunității de gaming. Chimera beneficiază de un procesor Intel Core i7-7820HK supratactat din fabrică, ce atinge din primul moment viteze incredibile de până la 4.3GHz. Ecranul FullHD de 17,3″, cu tehnologie G-SYNC, are o rată de reîmprospătare de 144Hz, lucru ce a uimit întreaga comunitate în momentul în care acesta a fost lansat pe piață.