HomeStiriUnboxing: ZenFone 5 cu Lora
Directorul ASUS, Jerry Shen

Unboxing: ZenFone 5 cu Lora

ASUS ZenFone 5 este un telefon special echipat cu un ecran uimitor. Tehnologia de ultimă oră implementată în acest nou terminal nu lasă loc de interpretări, oferind utilizatorului tot ce-i mai bun din industria electronică de vârf.

Telefonul cu ecran de 6,2 inci și camere duale este primul ZenFone care valorifică puterea inteligenței artificiale (AI). Dedicat fotografiei mobile, ZenFone 5Z le oferă utilizatorilor un mod mai simplu și mai inteligent de a capta și de a partaja fiecare moment magic.

Lora preferă telefoanele ASUS și a dorit să vadă noul Zenfone 5. Fiind o utilizatoare de Zenfone 4, îndrăgita solistă a ales modelul următor, ce încorporează noile tehnologii. Lora a lansat recent o nouă piesă care se numește „cinci”, telefonul aliniindu-se melodiei nou lansate.

Unboxing ZenFone 5 cu Lora

Având un senzor Sony IMX363 de top, o cameră secundară cu unghi de 120 de grade și funcții de inteligență artificială (AI) pentru îmbunătățirea camerelor (incluzând AI Scene Detection, efecte portret în timp real, AI Photo Learning și înfrumusețare în timp real), ZenFone 5Z încurajează creativitatea și îi permite utilizatorului să se concentreze pe subiect și nu pe cameră.

ASUS Zenfone 5Z este disponibil acum împreună cu o ofertă specială de lansare – numai 2349,99 Lei (cu TVA inclus) pentru pachetul ce conține telefonul, accesoriile și o baterie externă ASUS Zenpower de 10500mAh.

ZenFone 5Z este echipat cu cea mai recentă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 845 pe 64 de biti, bazându-se pe cele 8 nuclee ale procesorului, pe frecvențele de până la 2.8GHz și pe cei 6GB de memorie RAM.

ASUS Zenfone 5