HomeStiriUnboxing: ROG Huracan G21
ROG Huracan (G21)

Unboxing: ROG Huracan G21

ROG Huracan G21 este un desktop compact, cu un volum de numai 13 litri și linii angulare ce-i conferă mai multă agresivitate. Huracan beneficiază de un element inedit, cu un rol funcțional bine-definit. Un panou magnetic, ce poate fi pliat, pentru a înlesni ventilația sistemului. Căldura este eliminată mai ușor datorită acestei deschizături generoase iar performanțele generale ale sistemului sunt îmbunătățite vizibil.

La interior, ASUS a montat un procesor Intel Core i7 din generația a opta și un accelerator grafic NVIDIA GeForce GTX 1080. Memoria RAM nu lasă loc de discuții, în funcție de variantă, desktopul putând fi echipat cu până la 32GB de memorie RAM DDR4.

ASUS s-a gândit și la viitoarele upgrade-uri, știut fiind faptul că tehnologia avansează rapid. Utilizatorii pot înlocui ușor memoria RAM, placa grafică sau unitățile de stocare datorită construcției modulare.

Huracan oferă o excelentă experiență de gaming fiind capabil să ruleze titluri AAA la setări grafice înalte. Spre exemplu, jocul Destiny 2 poate fi rulat la rezoluție QHD cu 100fps și la rezoluție 4K UHD cu 60 de cadre pe secundă.

Unboxing: ROG Huracan G21

ROG Huracan (G21) va fi disponibil pe piața globală împreună cu sistemul de operare Windows 10 Home, fiind pregătit din primul moment pentru cele mai tari jocuri.