HomePrezentari videoUnboxing video: Telefonul ZenFone Max Plus (M1)
ASUS ZenFone Max Plus (M1)

Unboxing video: Telefonul ZenFone Max Plus (M1)

ASUS ZenFone Max Plus (M1) este un nou telefon ce îmbracă într-o formă accesibilă tehnologiile mature ale anului 2018. Avansul tehnologic de la an la an este surprinzător, astfel că ZenFone Max Plus, în ciuda faptului că este un smartphone entry-level, depășește telefoanele din anii trecuți. Cu toții ne amintim de telefoanele foarte scumpe de acum 5 sau 10 ani și de tehnologiile banale pe care acestea le ofereau. Astăzi, ZenFone Max Plus integrează un ecran mare cu diagonala de 5,7 inci, tehnologii pentru recunoaștere facială, camere foto performante cu unghi larg, procesor multi-core, o baterie de mare capacitate și multe.

ASUS ZenFone Max Plus

ASUS ZenFone Max Plus

ZenFone Max Plus integrează o baterie puternică, de 4130mAh, ce oferă o autonomie de până la 26 de zile în regim de așteptare și până la 26 de ore de convorbire. Bateria este unul dintre principalele sale avantaje, Max Plus M1 putând chiar să reîncarce dispozitivele externe, funcționând pe post de baterie externă. Mai mult în 15 minute, bateria preia suficientă energie pentru 3 ore de convorbiri.

Ecranul FullHD de 5,7 inci are un aspect de 18:9 fiind adaptat mai bine la conținutul actual, fie că e vorba de un film, de un joc sau de o pagină web. Totodată, ecranul în format 18:9 determină forma generală a telefonului, acesta strecurându-se mai ușor în buzunar. Cântărește 160 de grame și are o grosime de 8,8 milimetri.

În ciuda prețului accesibil, ZenFone Max Plus oferă un grup de două camere foto principale, pe partea din spate și o cameră foto frontală în partea din față. Camerele principale au o rezoluție de 16 MP, respectiv 8 MP și sunt însoțite de un bliț LED, reușind să capteze fotografii de calitate.

Deblocarea prin recunoașterea facială adaugă un nou nivel de securitate biometrică, pe lângă senzorul de amprente, informațiile din telefon fiind protejate în cazul unei încercări de accesare neautorizată.

Unboxing video: Telefonul ZenFone Max Plus (M1)

Cum reușește ZenFone Max Plus să păstreze un preț atât de bun, fără să renunțe la specificațiile specifice telefoanelor de top? În primul rând, ASUS a ales un procesor Mediatek cu opt nuclee și nu un Qualcomm Snapdragon, așa cum se întâmplă în cazul modelelor Zenfone 5. În funcție de variantă, memoria RAM poate avea 2, 3, sau 4GB, în timp ce spațiul de stocare poate fi de 32GB sau 64GB. Telefonul oferă și un slot microSD care acceptă carduri de până la 256GB, util pentru cei care obișnuiesc să realizeze numeroase filme și fotografii la rezoluție înaltă.

Alături de acest nucleu hardware, ASUS a montat numeroși senzori, module de comunicații Bluetooth și WiFi dar și un receptor radio FM, independent de conexiunea de date. ASUS ZenFone Max Plus (M1) rămâne în continuare un telefon solid, pe care utilizatorii se pot baza, chiar dacă a devenit mult mai complex față de generațiile precedente.