HomeProduseLaptopuriUNBOXING: Skateboarder-ul profesionist Nyjah Huston prezintă un laptop ROG super-personalizat
Laptopul special ROG Strix ediția Nyjah Huston

UNBOXING: Skateboarder-ul profesionist Nyjah Huston prezintă un laptop ROG super-personalizat

Republic of Gamers (ROG) a lansat un concept unic de laptop de gaming creat în exclusivitate pentru campionul mondial de skateboard profesionist Nyjah Huston. Sportivul a realizat un unboxing video ce poate fi urmărit mai jos.

ROG Strix Nyjah Huston Special Edition se bazează pe seria ROG Strix SCAR destinată jucătorilor profesioniști de „esports”, serie ce include ecrane de 360Hz și cu timp de răspuns de 3ms, plăci video NVIDIA GeForce RTX 30 și procesoarele mobile AMD Ryzen 5000 răcite cu metal lichid.

„ASUS face laptopuri atât de bune, sunt încântat să lucrez cu ei”, a declarat Huston. „Am o grămadă de prieteni implicați în esports și toți mi-au spus că ASUS este cel mai bun, așa că a fost o decizie ușoară pentru mine să mă asociez cu ROG.”

Conceptul explorează un designul plasat la intersecția dintre culturile „esports” și „skateboarding”.

Cine este Nyjah Huston?

Născut în California, Nyjah Huston a început să facă skateboarding la vârsta de 5 ani și a devenit rapid un nume cunoscut în skateboarding-ul profesionist. În prezent, el este cel mai bine clasat atlet din Street League Skateboarding. Are 6 titluri de campion mondial în palmares și 19 medalii la X Games, dintre care 13 de aur. Este așteptat să-și facă debutul olimpic la Tokyo în acest an, reprezentând Statele Unite.

Cum arată laptopul ROG creat Nyjah Huston

Experiența ROG Strix Nyjah Huston Special Edition începe cu ambalajul unic, personalizat. Caseta se transformă într-un parc de skate pentru plăci miniaturale, două astfel de „fingerboards” fiind incluse în pachet.

„Laptopul unic pe care ASUS l-a făcut pentru mine este atât de aparte și unic, am fost entuziasmat când l-am desfăcut”, a spus Huston. „Nu am văzut vreodată un alt laptop ca acesta. Îl voi folosi tot timpul pentru editarea elementelor de skate și pentru business.”

ROG Strix Nyjah Huston Special Edition are elemente de design asociate brandului Huston și culturii skateboard. ROG a încorporat, de asemenea, părți care amintesc de structurile de beton ale orașelor.

Laptopul special ROG Strix ediția Nyjah Huston

Laptopul special ROG Strix ediția Nyjah Huston

Logo-ul lui Huston este elementul central al capacului afișajului, este tridimensional și are un finisaj texturat. În spatele acestuia avem iluminare RGB „tăiată cu katana”, care completează logo-ul ROG iluminat, în timp ce accentele ascunse sunt dezvăluite cu ajutorul lanternei UV incluse.

O versiune din oțel inoxidabil, în formă de plasă, a capacului modular Armor Cap al seriei Strix SCAR decorează colțul din stânga spate al dispozitivului, în timp ce o piesă din oțel inoxidabil înlocuiește una dintre ancorele de cauciuc de la bază, făcând sistemul mai ușor de repoziționat cu o singură mână.

Suprafețele translucide fumurii definesc puntea tastaturii și partea inferioară a laptopului, oferind o privire asupra hardware-ului din interior. Aceste suprafețe au fost inspirate de utilizarea radiografiilor cu raze X pentru a verifica eventuale fracturi după căderile frecvente din skateboarding-ul profesionist.

Laptopul special ROG Strix ediția Nyjah Huston

Laptopul special ROG Strix ediția Nyjah Huston

Tastatura opto-mecanică a beneficiat de un tratament unic, începând cu un font personalizat care apare și în inscripțiile de pe șasiu. Tastele numerice au niște „cicatrici” din practica skateboarding-ului, craniul de pe tasta 0 reprezentând renașterea.

Designerii ROG au ajustat nivelul de transparență al capacelor tastelor pentru a permite un efect de retro-iluminare circulară pe fiecare tastă, iar butonul numlock de pe touchpad a fost înlocuit cu logo-ul lui Huston.

Designul a fost, de asemenea, inspirat de motto-ul și atitudinea lui Huston. Motto-ul său, „‘Til Death”, exprimă dorința sa de a înfrunta obstacolele și de a continua să facă skateboarding cât mai mult timp, în timp ce atitudinea sa, „Mind over Matter”, îi permite să înfrunte și să depășească provocările în căutarea perfecțiunii.

Urmărește unboxingul lui Nyjah Huston