HomeStiriUn laptop îmbrăcat în piele autentică
ASUS ZenBook Edition 30

Un laptop îmbrăcat în piele autentică

Laptopul ASUS ZenBook Edition 30 face parte dintr-o serie foarte limitată, ce dorește să marcheze 30 de ani de la înființarea companiei ASUS. Rafinamentul acestui model, îmbrăcat în piele, vine în urma unui progres constant al companiei, ce uimește astăzi întreaga lume cu produse incredibile și o cifră de afaceri de peste 10 miliarde de dolari.

Ediția limitată ASUS ZenBook Edition 30 este celebrarea unică a 30 de ani de inovare ASUS. Se bazează pe moștenirea ASUS, dar este desenată cu un ochi la viitor ș dispune de cea mai fină piele. Este un laptop uimitor, un nou punct de reper în drumul nostru pentru căutarea incredibilului. În 2006, ASUS a creat colecția de piele S6F, primul laptop din lume care folosea un capac acoperit cu piele autentică.

ZenBook Edition 30 aduce un aspect futurist pe lângă cel clasic, având un capac acoperit de piele italiană Pearl White – cusută manual pentru o potrivire perfectă – pentru un stil pur și îndrăzneț. Tăieturile cu diamant în culoarea Rose Gold anodizată și linia de pe carcasă, acompaniate de logo-ul aniversar, exclusiv, placat cu aur trandafiriu sunt adăugiri uimitoare care dau modelelor ZenBook Edition 30 un aspect de lux pur. ZenBook Edition 30 este echipat exclusiv cu un set complet de accesorii premium, incluzând un mouse Pearl White, o cutie cu aspect de piele și un mouse pad și o husă de piele autentică.

ZenBook Edition 30 este celebrarea unică a 30 de ani de inovare ASUS