HomeStiriSincronizați telefonul cu ASUS ScreenPad pe ZenBook Pro 15
ASUS ZenBook Pro 15 UX580 ScreenPad

Sincronizați telefonul cu ASUS ScreenPad pe ZenBook Pro 15

ASUS ScreenPad a fost introdus odată cu ZenBook Pro 15 UX580 fiind de la bun început un element practic și spectaculos. Acesta este un touchpad de mare precizie ce acceptă elementele de gestică, dar și un ecran similar cu cel de pe telefonul dumneavoastră.

ASUS este una dintre primele companii care revoluționează cu adevărat modul în care introducem datele, touchpadul fiind un subansamblu care a evoluat gradual de la introducerea sa în anul 1992. Modificările aduse touchpadului au constat în principal în mărirea suprafeței utile, a capacității sale de a sesiza atingerile multiple și în interpretarea elementelor de gestică. ASUS merge mult mai departe cu ScreenPad, touchpadul de mare performanță având acum un rol dublu, de introducere a datelor și de afișare a lor.

ASUS ScreenPad Launcher

ASUS ScreenPad Launcher

Interfața grafică a ScreenPad este personalizată pentru a integra mai bine aplicațiile cele mai utilizate cum ar fi cele din pachetul Office. Spre exemplu, puteți să lansați aplicația Calculator direct pe ScreenPad și să faceți calcule la fel cum ați făcea-o cu un calculator de buzunar. În tot acest timp, ecranul principal rămâne la dispoziția altor aplicații, cum ar fi Word sau PowerPoint.

ASUS ScreenPad poate fi sincronizat cu telefonul vostrul astfel că scrierea unui SMS sau efectuarea altor operațiuni, cum ar fi navigarea printre fișierele stocate în memoria dispozitivului, se pot face mult mai ușor, profitând de tastatura fizică a laptopului.

Sincronizați telefonul cu ASUS ScreenPad pe ZenBook Pro 15

ASUS ScreenPad nu rămână pe loc, acesta evoluează către alte forme și mai spectaculoase. ScreenPad Plus oferă posibilități de creație nelimitate pentru creatorii de conținut, permițând îmbunătățirea fluxurilor de producție și multitasking-ul facil.

Acesta este integrat perfect cu ecranul principal, iar software-ul ScreenXpert integrat include o largă selecție de aplicații utile, instrumente și utilitare ce le permit utilizatorilor să se bucure de eficiența ScreenPad Plus.

ASUS ZenBook Pro Duo

ASUS ZenBook Pro Duo cu ScreenPad Plus