HomeStiriLansariUn gamer din București a primit un laptop de 1300 de Euro dupa 4 ore de joacă
Dan Dragomir, câștigătorul unui nou laptop ASUS, își primește premiul de la Octavian Dunăre

Un gamer din București a primit un laptop de 1300 de Euro dupa 4 ore de joacă

Gaming-ul nu este o joacă pentru ASUS. Compania taiwaneză tocmai a lansat o serie de laptop-uri ultra-performante, ideale pentru jocurile video, dedicate celor mai înrăiţi gameri care vor să-și practice pasiunea on-the-go. Lansarea noilor ASUS G55 și G75 a avut loc într-un cadru în care jocurile video sunt la ele acasă – sediul Ubisoft România.

G55 01

ASUS G55

Într-o seară de sfârșit de iunie, gamerii din cadrul Ubisoft au pus la încercare laptop-urile într-o competiție intensă ce a durat patru ore și a cuprins bătălii în jocurile Assassin’s Creed RevelationsDriver și Ghost Recon Future Soldier PC – proaspăt lansat de Ubisoft cu numai o zi înaintea evenimentului.

Gaming cu noile ASUS G, în imagine - Stefana, singura jucătoare

Gaming cu noile ASUS G, în imagine - Stefana, singura jucătoare

Cel care a ieșit câștigător în urma bătăliei a fost Dan Dragomir care a plecat acasă cu un ASUS G55 ce-l va ajuta să-și elimine adversarii și pe viitor.

Dan Dragomir, câștigătorul unui nou laptop ASUS, își primește premiul de la Octavian Dunăre (ASUS România)

Dan Dragomir, câștigătorul unui nou laptop ASUS, își primește premiul de la Octavian Dunăre (ASUS România)

Evenimentul a marcat și prima expunere în public a noului joc Ubisoft – Ghost Recon Future Soldier PC. El folosește suportul DX11, oferind detalii vizuale cât mai realiste în cazul personajelor și a iluminării globale a scenelor. Efectele speciale au fost puse în valoare pe ecranele mate FullHD ale noilor laptopuri ASUS G.

 

Seria ASUS G readuce pe câmpul de joc designul navelor de luptă. Motorizate de cea de a treia generație de procesoare Intel Core-i7 quad core și grafica NVIDIA GeForce GTX 670M sau 660M, noile modele G75VW de 17.3” și G55VW de 15.6” oferă performanțele grafice ridicate dorite de orice pasionat de jocuri.