HomeStiriUn cadou ASUS de Crăciun
ROG MATRIX HD 7970

Un cadou ASUS de Crăciun

Cadourile de Crăciun solicită din plin imaginația oamenilor. În funcție de profilul persoanei dragi, puteți alege un produs care să i se potrivească perfect.

Un cadou pentru un copil

Copii iubesc tehnologia și mai ales jocurile video. Dacă puștiul nu se dezlipește de ecranul calculatorului rulând cele mai captivante jocuri vă recomandăm pentru acesta produsele din seria ROG (Republic of Gamers).

O placă video mai performantă, un maus de gaming sau o pereche performantă de căști sunt perfecte pentru pasionații de jocuri.

ROG MATRIX HD 7970

ROG MATRIX HD 7970

Un cadou pentru soție

Doamnele din ziua de astăzi țin foarte mult la imagine, ținuta și accesoriile fiind alese cu atenție. Nu orice calculator portabil se potrivește unei femei moderne, însă ASUS are câteva modele care o vor încânta pur și simplu.

Ultrabook-urile ASUS Zenbook sunt subțiri, ușoare și elegante. Carcasa de aluminiu, fabricată cu mare atenție, se potrivește cu orice ținută iar dacă soția lucrează într-o corporație și poartă un costum deux piece, atunci Zenbook se va potrivi ca într-o revistă de modă.

ASUS Zenbook Prime

ASUS Zenbook Prime

Un cadou pentru soț

Bărbații aleg de regulă lucrurile care se potrivesc spiritului masculin și inspiră putere. Fie că îi alegeți un notebook ASUS din seria UX, cu diagonala mai mare, fie că v-ați gândit la un Padfone 2, trebuie să luați în considerare elementul practic. P

Padfone 2 este un dispozitiv care îmbină un smartphone de ultimă generație și o tabletă dock. Datele sunt stocate în memoria telefonului iar acest lucru face inutilă sincronizarea frecventă între elementele Padfone odată ce utilizează aceeași memorie. Bărbații aleg de regulă colorile sobre iar Padfone 2 vine în nuanțe perfecte pentru a se asorta cu un costum elegant.

ASUS Padfone 2

ASUS Padfone 2

Un cadou pentru tineri

Tinerii iubesc internetul și rețelele sociale dar în același timp au nevoie și de mobilitate. O tabletă Transformer TF700T ar fi perfectă pentru un tânăr. Dacă ați alocat un buget mai mare pentru cadou, puteți merge chiar mai departe și să-i achiziționați un Padfone 2.

ASUS Transformer TF700T

ASUS Transformer TF700T

ASUS oferă o gamă variată de produse dar cel mai important lucru e că produsele ASUS sunt foarte performante, indiferent de cărui stil de viață se adresează.