HomeStiriPadfone 2 mai performant și mai economic
ASUS Padfone 2

Padfone 2 mai performant și mai economic

ASUS Padfone 2 este unul dintre dispozitivele care te face să înțelegi ce înseamnă utilitatea, performanța și eleganța ambalate într-un singur pachet. Mulți dintre clienții companiilor de electronice cumpără un smartphone și o tabletă cheltuind sume mari pentru două produse. Mai mult fac efortul de a-și sincroniza datele și de multe ori trebuie să apeleze la tot felul de metode de transfer pentru deschide un fișier stocat undeva pe aceste dispozitive.

ASUS vine cu o soluție inovativă ce permite realizarea unor economii importante. Padfone 2 pune în valoare un smartphone cu Android și ecran de 4.7”. Smartphone-ul se cuplează cu PadFone 2 Station devenind o tabletă de 10.1”, ușoară și complet echipată. Procesorul Qualcomm Snapdragon quad-core la 1.5GHz și cei 2GB memorie RAM asigură o performanță incredibilă pentru PadFone 2 atât în modul telefon cât și în modul tabletă. Aplicațiile sunt optimizate perfect pentru a opera atât în modul tabletă, cât și în modul telefon, tranziția între cele două ecrane fiind instantanee.

“Am reușit să creăm PadFone 2 grație preocupării constante de a inova prin filosofia ‘Design Thinking’. Este frumos, este rapid și mai mult decât atât, este intuitiv”, a spus domnul Shih.

Bateria extinsă de 2140mAh a lui PadFone 2 oferă 16 ore de convorbire 3G și 13 ore de browsing Wi-Fi, în timp ce bateria din PadFone 2 Station are 5000mAh și susține 36 de ore de convorbire 3G. Bateria internă din PadFone 2 Station are o capacitate suficientă pentru a reîncărca telefonul de trei ori.

ASUS Padfone 2

ASUS Padfone 2