HomeCum să...Tutorial: ROG Phone II AirTrigger II – Setarea parametrilor
Telefonul de gaming ROG Phone II

Tutorial: ROG Phone II AirTrigger II – Setarea parametrilor

ROG Phone II este cel mai avansat telefon de gaming, disponibil astăzi clienților din România. Republic of Gamers a făcut eforturi uriașe pentru a fabrica un telefon extrem de performant și un set complet de accesorii de gaming, care să completeze experiența de utilizare a acestuia. ROG Phone II nu numai că funcționează asemeni unui smartphone high-end, dar poate deveni o consolă mobilă de gaming sau chiar un desktop. Află mai multe despre ROG Phone II!

ROG Phone II a fost gândit din start pentru jocuri cu adevărat captivante, având o orientare landscape, cu senzori ultrasonici AirTrigger II, tehnologie Dual Surrounding Vibration și difuzoare stereo frontale puternice. Accesoriile complet noi includ TwinView Dock II pentru gaming-ul captivant pe două ecrane și Gamepad-ul ROG Kunai în configurație multiplă pentru o experiență de gaming în stilul consolelor portabile.

Telefonul de gaming ROG Phone II

Telefonul de gaming ROG Phone II

Grafica este furnizată de noul accelerator video Adreno 640, iar noul sistem de răcire cu camere de vapori susține performanța la viteze maxime pentru o durată mai lungă. ROG Phone II dispune, de asemenea, de primul ecran AMOLED 10-bit HDR din lume cu rată de refresh de 120Hz și timp de răspuns de 1ms, cu diagonala de 6,59 inci.

Setarea senzorilor AirTrigger II

Senzorii AirTrigger II cu ultrasunete sunt o minune inginerească ce revoluționează ideea de consolă mobilă de gaming. Înainte de a porni un joc pe ROG Phone II este recomandat să setați senzorii ultrasonici. În acest fel veți stabili senzitivitatea preferată și câtă presiune va fi necesar să aplicați pentru a declanșa acțiunea.

Pentru a face acest lucru va trebui să accesați setările rapide ale telefonului, iar apoi să selectați AirTriggers. Cealaltă cale de a accesa setările AirTriggers este prin intermediul software-ului Armory Crate. Porniți Armory Crate, selectați Console și mai apoi toate setările pe care le doriți. Din acest punct puteți stabili senzitivitatea sau acctiva funcția de sprijinire a degetului (finger resting). Urmăriți clipul de mia jos pentru a vedea modul în care vă puteți personaliza butoanele cu ultrasunet AirTrigger II.

Tutorial: Setarea senzorilor cu ultrasunete pe ROG Phone II | ROG