HomeProduseLaptopuriTUF Dash F15: 5 motive pentru care este bun și pentru divertisment, dar și pentru muncă
TUF Dash F15 în centrul unui setup TUF Gaming

TUF Dash F15: 5 motive pentru care este bun și pentru divertisment, dar și pentru muncă

ASUS TUF Dash F15 este un laptop perfect pentru cei care caută un raport preț-performanță imbatabil, fără a sacrifica în vreun fel portabilitatea.  Complet remodelat în acest an, laptopul conferă brandului TUF un aspect mai clar și mai profesional. Dar Dash F15 continuă să permită rularea fără probleme a celor mai recente jocuri AAA, pretându-se foarte bine și activităților școlare, divertismentului mobil într-o cafenea, spre exemplu, sau  activităților productive de la birou.

Să vedem așadar 5 argumente în favoarea alegerii lui Dash F15 și pentru gaming, dar și pentru școală sau muncă:

Putere suficientă pentru gaming

TUF Dash F15 este acum echipat cu cele mai recente procesoare, precum Intel Core i7-12650H din a 12-a generație, cu un GPU până la RTX 3070 Mobile (80W + 25W Dynamic Boost), precum și cu cea mai recentă memorie RAM DDR5 4800Mhz de înaltă performanță în dual channel. În plus, un comutator MUX este acum prezent în întreaga gamă TUF 2022, asigurând o performanță optimă a GPU-ului pentru a maximiza experiența de joc.

Design mecha remodelat

ASUS TUF Dash F15

ASUS TUF Dash F15

TUF Dash are un nou design reînnoit, cu un capac din aluminiu inspirat de mecha, în culorile Off Black sau Moonlight White, reducând în același timp dimensiunea totală a carcasei. Nu te lăsa păcălit de estetica elegantă, laptopul nu face niciun compromis în ceea ce privește nucleul clasic dur care definește seria TUF. Noul TUF Dash F15 (2022) îndeplinește în continuare toate standardele MIL-STD stricte de grad militar, fiind expus la teste de cădere și vibrații, la temperaturi ridicate și medii cu umiditate ridicată pentru a asigura rezistența. De încredere chiar și în cele mai dure condiții, Dash F15 este mai mult decât capabil să reziste la lovituri și lovituri accidentale în timpul deplasării.

Imagini rapide și fluide în culori uimitoare

Utilizatorii au acum posibilitatea de a alege între un panou QHD de 165Hz cu timp de răspuns de 3ms și acoperire 100% DCI-P3 sau ecranul ultra rapid FHD de 300Hz cu 100% RGB, ambele cu suport pentru Adaptive sync. Atunci când sunt combinate cu acoperirea 100% sRGB, jocurile tale vor arăta incredibil de fluid, eliminându-se orice rupere de imagine și menținând-se, în același timp, o acuratețe deosebită a culorilor.

Flexibilitate la locul de muncă și de joacă

TUF Dash F15 este echipat cu caracteristici de top pentru a menține un nivel ridicat de productivitate, cum ar fi Thunderbolt 4, Wi-Fi 6 și suport pentru până la 2x sloturi PCIe 4.0. Thunderbolt 4 are un debit de 4 ori mai mare decât USB3.1, permițând conectivitatea rapidă la o gamă imensă de dispozitive, în timp ce Wi-Fi 6 îți permite să te joci în mod fiabil la viteze LAN oriunde este compatibil. De asemenea, trackpad-ul este cu 27% mai mare, pentru o productivitate îmbunătățită.

O noutate în seria TUF este includerea funcției de încărcare Type C de 100 W, care îți permite să încarci bateria cu un adaptor de alimentare super compact. Cu toate acestea, chiar dacă nu scoți încărcătorul, bateria de capacitate mare de 76WHr asigură o autonomie de până la 8 ore înainte de a fi nevoie de încărcare.

Ești văzut și auzit cu claritate

Cu TUF Dash F15 vei experimenta un sunet îmbunătățit, datorită suportului Dolby Atmos și Hi-Res Audio. Funcția de anulare a zgomotului AI în ambele sensuri asigură o comunicare fluidă și clară, fără a sacrifica performanța în jocuri, deoarece este legată de CPU. Camera HD nou adăugată este un plus, ce va fi apreciată în apeluri video online sau videoconferințe în timp ce sunteți în mișcare.

Vezi oferta FX517ZC-HN005 Vezi oferta FX517ZC-HN058