HomeTehnologiiTrei noutăți aduse pe TF300 de Jelly Bean
ASUS Transformer TF300 video

Trei noutăți aduse pe TF300 de Jelly Bean

Update-ul Android 4.1 Jelly Bean este disponibil utilizatorilor de Transformer Pad 300 și aduce unele funcții noi utilizatorilor de tablete ASUS.

Google Now

Google Now este unul dintre update-urile cele mai semnificative. În linii mari, acesta își ia datele din istoricul GPS, calendar, căutări și email pentru a putea prezice cele mai bune rezultate ale căutărilor utilizatorului.

De exemplu, dacă în fiecare vineri după programul de lucru utilizatorul frecventează o piscină din centrul orașului, Google Now va oferi unele cartonașe pentru a-i comunica posibilități de transport până la locație și programul acestora, dar și localuri din zona. TF300 cu ajutorul lui Google Now se transformă dintr-un dispozitiv reactiv, într-unul proactiv.

Google Maps Navigation

Pentru cei cărora le place să se aventureze în călătorii, Jelly Bean aduce pe tabletele Android Google Maps Navigation offline. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți aria destinației și Jelly Bean va estima spațiul de stocare necesar și va descărca hărțile necesare.

Organizare automată a aplicațiilor

Nu în ultimul rând, Jelly Bean aduce reorganizarea automată a ecranului de pornire. Când instalați un widget nou pe hoemescreen, toate celelalte pictograme vor fi reorganizate pentru a-i face loc. Dacă nu este spațiu suficient pe ecran sau dacă widget-ul este prea mare, el va fi redimensionat automat și veți putea apoi să-i reglați mărimile.

ASUS Transformer TF300 video