HomeStiriLansariAiCloud de la ASUS

AiCloud de la ASUS

Anul acesta a fost unul prosper pentru noutățile tehnologice. Un serviciu interesant lansat de ASUS la IFA 2012 ests AiCloud și, cu toate că a fost eclipsat de toate gadget-urile fascinante pe care le-a prezentat ASUS, AiCloud nu trebuie sub nicio formă trecut cu vederea.

ASUS AiCloud este, în fond, o combinație de servicii cloud acompaniate de tehnologiile aferente. Spre exemplu, puteți folosi Smart Access pentru a stoca informațiile pe rețeaua de acasă și a avea acces la ea prin orice dispozitiv – smartphone, PC sau tabletă. Dacă dispozitivul este conectat la internet, poate găsi date pe AiCloud. Această unealtă simplă este foarte folositoare mai ales dacă vreți să împărțiți anumite fișiere cu alți oameni  fără bătaie de cap.

AiCloud vă permite și să ascultați muzică, să faceți streaming, să editați documente și cam orice acțiune de care aveți nevoie, de oriunde.  Atât timp cât aveți o conexiune la internet, aveți și AiCloud. ASUS are și routere compatibile cu AiCloud care vă permit să conectați oricâte dispozitive doriți și chiar și alte routere compatibile.