HomeProduseLaptopuriTrei gadgeturi ASUS pentru vacanță cu autonomie mărită
ASUS ZenFone Zoom S

Trei gadgeturi ASUS pentru vacanță cu autonomie mărită

Vacanța este așteptată cu nerăbdare, iar zilele premergătoare plecării le dedicăm planurilor și bagajelor. În vacanță nu trebuie să ne facem griji, de aceea e bine să luăm cu noi în bagaje tot ceea ce ne este necesar.

ASUS ne propune trei gadget-uri care ne va oferi suficientă autonomie pentru vacanță, astfel încât să avem tot timpul la îndemână ceea ce dorim, fie că e vorba de fotografii sau de softwareul de navigație.

1. ASUS ZenPower Pro

ASUS ZenPower Pro este o baterie externă de mare capacitate, deosebit de utilă atunci când alte surse de energie cedează. Bateria este dotată cu două porturi USB pentru alimentarea simultană a două dispozitive mobile, cum ar fi telefoanele sau tabletele.

Carcasa elegantă din aluminiu este completată de un LED de mare putere, foarte util atunci când avem nevoie de o lanternă. Bateria litiu-ion de 10500mAh poate alimenta acest LED timp de patru zile în mod continuu.

ASUS ZenPower Pro

ASUS ZenPower Pro

Bateria ASUS ZenPower Pro este compatibilă cu tehnologia Qualcomm Quick Charge 2.0 și poate fi reîncărcată de la un adaptor microUSB obișnuit.

2. ASUS Zenfone ZOOM S

ASUS Zenfone ZOOM S este un telefon foto ce înlocuiește cu succes camerele de buzunar. Camerele foto ale telefonului ne încurajează să realizăm cât mai multe fotografii, de aceea Zenfone ZOOM S a fost echipat cu o baterie mare de 5000mAh. Bateria este atât de puternică încât poate reîncărca alte dispozitive mobile prin intermediul portului USB Type C reversibil.

ASUS ZenFone Zoom S

ASUS ZenFone Zoom S

Datorită acestei rezervei de energie oferită de ZenFone Zoom S, utilizatorii se pot bucura de două zile autonomie în regim normal sau până la 42 de zile în standby. ZenFone Zoom S poate fotografia inclusiv în condiții de iluminare redusă și poate filma la rezoluție 4K UHD. Consultă pagina oficială aici.

3. ASUS ZenBook UX430UA

ASUS ZenBook UX430UA este un notebook ușor și subțire ce nu adaugă greutate bagajelor. Modelul este dispune de taste iluminate cu o cursă de numai 1.4mm și un touchpad cu precizie ridicată.

ZenBook UX430 este echipat cu noul conector USB reversibil Tip-C (USB-C), cu un design ce permite conectarea dispozitivelor mobile de ultimă generație și ușurează semnificativ procesul de conectare al unui accesoriu extern. Portabilul mai este echipat cu un port USB 3.1 Gen 1 Tip-A, un conector HDMI și un cititor pentru card-uri de memorie SD.

ASUS ZenBook UX430

ASUS ZenBook UX430

ZenBook UX430UA oferă cu adevărat libertate de mișcare indiferent de
felul în care călătoriți. O baterie litiu-polimer specială, de 50Wh, îi confera lui ZenBook UX430 până la 9 ore de autonomie. Bateriile litiu-polimer rețin cea mai mare parte a capacității lor originale de încărcare chiar și după câteva sute de cicluri de încarcare – descărcare – de până la 3x mai mult decât bateriile standard.

Urmărește prezentarea laptopului ZenBook Ux430