HomeStiriASUS duce fotografia selfie la un alt nivel!

ASUS duce fotografia selfie la un alt nivel!

ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL) este un telefon care duce fotografia selfie la un cu totul alt nivel. Noul model redefinește modul în care facem fotografii selfie și posibilitățile camerei frontale (sau mai bine zis ale celor două camere frontale).

ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL)

ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL)

ZenFone 4 Selfie Pro dispune de două camere foto frontale cu senzori Sony IMX362 de 12 megapixeli și tehnologie ASUS DuoPixel. Senzorii de imagine Sony IMX362, pe care îi regăsim și pe alte telefoane ASUS, au pixeli de 1.4µm, mai mari decât cei ai senzorilor obișnuiți, senzitivitatea acestora la lumină fiind mai ridicată. Camerele cu diafragmă F1.8 sunt asistate de ASUS SuperPixel Engine, o tehnologie care îmbunătățește foarte mult imaginile capturate în condiții de iluminare redusă. Mai mult, imaginea este stabilizată electronic (EIS), cadrele fiind mai clare chiar și atunci când nu putem să menținem brațul în poziție nemișcată.

ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL)

ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL)

Video selfie la rezoluție 4K!

ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL) nu numai că poate realiza fotografii selfie de calitate, la rezoluție mare. Telefonul poate filma la rezoluție 4K UHD cu ajutorul camerelor frontale. Clipurile selfie la rezoluție 4K nu mai sunt doar un vis, ci o realitate pe care vloggeri și youtuberi o vor aprecia cu siguranță.

Prezentare ASUS ZenFone 4 Selfie Pro

Aflați mai multe despre telefonul ASUS ZenFone 4 Selfie Pro accesând pagina oficială dedicată acestui produs: https://www.asus.com/Phone/ZenFone-4-Selfie-Pro-ZD552KL/