HomeStiriLansariTransformer Prime a aterizat în vârful podiumului
Eee Pad Transformer Prime

Transformer Prime a aterizat în vârful podiumului

Din moment ce piața tabletelor a crescut foarte mult față de anii trecuți, Go4it.ro au decis să publice Top 15 cele mai tari tablete PC din 2011. Dacă acest top ar fi reprezentat o cursă, ar fi fost una lipsită de suspans. De ce? Pentru că tableta care a intrat ultima în cursă, Eee Pad Transformer Prime – lansată în România în decembrie 2011, stă semeț în vârful clasamentului.

Eee Pad Transformer Prime

Asus Transformer Prime este fără îndoială cea mai aşteptată tabletă a sfârşitului de an 2011. Prima tabletă cu procesor quad-core, bazată pe chipset-ul Nvidia Tegra 3, oferă performanţe impresionante şi dotări de invidiat.
Go4it.ro

În cursa spre vârf, Transformer Prime și-a depășit fratele mai mic, TF101, care se află pe poziția a treia.

Asus Transformer este o tabletă foarte apreciată, atât pentru calitatea construcţie şi ecranul performant, dar mai ales pentru modul ingenios în care poate fi convertită într-un mini-laptop, prin ataşarea la o staţie de andocare prevăzută cu tastatură, touchpad şi acumulator auxiliar.
Go4it.ro

Cel care a ratat la mustață podiumul a fost Eee Pad Slider care a rămas pe poziția a patra, foarte aproape de camarazii săi.

Eee Pad Slider

Asus Eee Pad Slider SL101 nu este nici cea mai suplă, nici cea mai uşoară tabletă PC de pe piaţă, însă se face remarcată printr-un design ingenios şi foarte practic.
Go4it.ro

Dacă sunteți curioși cum arată restul clasamentului, vă invităm să îl lecturați în întregime pe Go4it.ro.