HomeMediaTransformer Pad Infinity Unboxing
TF700T unboxing 03

Transformer Pad Infinity Unboxing

Techinstyle.tv au avut ocazia să ceremonieze despachetarea unei tablete de nouă generație Transformer Pad Infinity. Cum să onorezi o ocazie atât de deosebită dacă nu cu o serie de fotografii și un articol amănunțit pentru a descrie experiența?

TF700T unboxing 01

Cutia este acoperită cu un înveliș subțire de plastic și prezintă o imagine la lui ASUS Transformer Pad Infinity pe partea frontală. Este micuță, simplă și chic. Deschizând-o, găsim tableta.

TF700T unboxing 02

Ridicând TF700T din cutie, vom vedea dock-ul dedesuptul ei, așezat cu fața în jos și acoperit tot cu plastic pentru a evita zgârieturile.

TF700T unboxing 03

Dacă înlăturăm ambalajul de plastic, iese la iveală spatele lui ASUS Transfirmer Pad Infinity cu o nuanță interesantă de Amethyst Gray și același finisaj circular cu care ne-am obișnuit. Cu toate că nu se vede bine în poze, nuanța se modifică discret în funcție de cantitatea de lumină pe care o reflectă.

TF700T unboxing 04

Dock-ul QWERTY al ASUS Transformer Pad Infinity ce se găsește în pachet are aceeaşi calitate şi fermitate ca şi predecesorii săi. Are un pad multi-touch, oferă un plus de autonomie când este conectat la tabletă și are pe laterale mulți conectori.

TF700T unboxing 05

Ascunse sub dock stau un plic negru și un mic pachet.

TF700T unboxing 06

În plic găsim trei broșuri ce conțin instrucțiunile necesare de care are nevoie utilizatorul pentru a se bucura pe deplin de ASUS Transformer Pad Infinity și de dock-ul mobil.

TF700T unboxing 07

Pachetul despre care vorbeam mai sus conține o lavetă specială pentru ștergerea ecranului lucios al tabletei.

TF700T unboxing 08

În cutie se află și toate cablurile necesare utilizării lui ASUS Transformer Pad Infinity.

Aici se încheie aventura unboxing-ului lui TF700T. Pentru a vedea ce urmează când tableta este supusă unei analize amănunțite, puteți urmări review-urile de specialitate care au început deja să apară.