HomeMediaTableta Transformer Infinity testată de publicațiile IT din România
Transformer Pad Infinity TF700T - AndroidLive

Tableta Transformer Infinity testată de publicațiile IT din România

Tableta hibrid ASUS Transformer Pad Infinity a fost de curând lansată pe meleagurile noastre și poate fi deja cumpărată la prețul 2799,99 RON. Pentru a nu vă încrede în spusele noastre, vă recomandăm review-urile de specialitate asupra noii bijuterii de la ASUS ce reflectă cu fidelitate capacitățile lui TF700T și impresiile unei prime utilizări.

În primul rând, dacă aruncăm o privire pe PlayTech.ro, încă din titlu surprindem părerea generală asupra noului hibrid ASUS – „ASUS Transformer Infinity – noul rege al tabletelor Android”. Reviewer-ul continuă justificându-se în primul paragraf, menționând că nu se declară fan devotat al niciunui brand, dar TF700T l-a impresionat cu adevărat. Câteva rânduri mai jos, redactorul se declară pătruns de „factorul WOW” la prima aprindere a ecranului lucios Full HD.

TF700T la PlayTech.ro

În ograda AndroidLive.ro, lucrurile nu diferă prea mult. Reviewer-ul declară că se bucură de momentul în care „ASUS a găsit forma perfectă pe care ar trebui să o aibă o tabletă cu Android.” Cu o cantitate mai mică de laude la adresa noului TF700T, gândurile pe care le transmite AndroidLive sunt aceleași – Transformer Pad Infinity iese în evidență prin design-ul deosebit și prin competențele tehnice de primă clasă.

Transformer Pad Infinity TF700T - AndroidLive

Ecranul Full HD  și construcția de top a lui Transformer Pad Infinity i-au cucerit și pe cei de la Go4it.ro. Nu numai atât, dar și camerele foto/video ies in evidență din punct de vedere calitativ față de alte produse de pe piață. Go4it ne răsfață și cu o mică serie de review-uri video. Pe cel cu demonstrația jocurilor 3D îl puteți vedea mai jos, dar pentru colecția completă trebuie să vizitați articolul Go4it.

Chip.ro au salutat prezența noului Tegra 3 T33 pentru prima oară pe o tabletă, mai ales pe una cu ecran de rezoluție Full HD. Cele două pot rula împreună orice fel de aplicație sau de conținut fără probleme. În materie de software implicit, Chip.ro declară că:  „Are și o selecție minimală de aplicații utile pe care utilizatorul le va aprecia de îndată ce se obișnuiește cu ele.” 

TF700T Chip

„Tableta a fost excelentă pe durata testelor, atât pentru funcţii Office, cât şi pentru jocuri, playback audio şi video şi navigare pe web/socializare.” Cam așa arată un extras din review-ul făcut de Mobilissimo.ro. În plus, reviewer-ul declară că nu vede de ce vreun utilizator ar avea pretenții mai mari de la o tabletă.

TF700T Mobilissimo

Noi știam că seria Transformer Pad include unele dintre cele mai frumoase tablete de pe piață la ora actuală, însă la aceeași concluzie a ajuns și Giz.ro. Aspectul fizic este însă doar unul dintre avantajele pe care le aduce Transformer Pad Infinity. „Trăgând linia, Asus Transformer Infinity Pad TF700 este cea mai bună tabletă Android cu care m-am jucat până acum. Arată bine, pare foarte solidă și vine cu un ecran excelent.”

Pentru a afla toate părerile specialiștilor vă invităm să lecturați review-urile pe PlayTech.roAndroidLive.roGo4it.roChip.roMobilissimo.ro și Giz.ro.