HomeStiriTethering pentru Nexus 7
ASUS Nexus 7

Tethering pentru Nexus 7

Nexus 7 este un model ce a primit aprecierile publicului din lumea întreagă. Puterea chipset-ului NVIDIA Tegra 3, ce integrează nuclee specializate, este pusă în valoare de jocurile din Google Play iar serviciile Google, omniprezente, aduc un plus de valoare dispozitivului.

Google și ASUS au convenit pentru un proiect cât mai accesibil publicului larg, astfel încât fiecare să se poată bucura de performanțele unei tablete cu Android 4.1 Jelly Bean. Unele versiuni Nexus 7 nu au un modul pentru conexiunea la o rețea de date mobilă însă pot fi folosite unele trucuri.

Dacă nu vă aflați în apropierea unui hotspot pentru a vă conecta la internet prin intermediul modului Wi-Fi puteți apela la un telefon inteligent. Mai precis un smartphone cu 3G poate deveni un hotspot pentru dispozitivele din apropiere. Tot ce aveți de făcut este să vă duceți în setări și să creați un hotspot mobil. Prin tethering tableta Nexus 7 poate folosi conexiunea de date a telefonului și se pot accesa reviste și site-uri web fără alt efort suplimentar. Bineînțeles, există și posibilitatea să vă cumpărați un adaptor 3G de la un operator de telefonie mobilă prin care să accesați serviciile de internet.

Opțiunile pentru tethering sunt diverse, în Google Play existând o mulțime de aplicații pentru managementul acestor tipuri de conexiune. Cei care urmăresc să-și achiziționeze o tabletă Nexus 7 și consideră că au nevoie de internet oriunde s-ar deplasa, pot cumpăra modelul cu 3G integrat.

ASUS Nexus 7

ASUS Nexus 7