HomeStiriASUS VivoBook – seria de portabile cu ecrane tactile
Vivobook

ASUS VivoBook – seria de portabile cu ecrane tactile

ASUS VivoBook S200 și S400 deschid o nouă serie de portabile cu ecrane de la 11.6” la 14”, dezvoltate în jurul interacțiunii naturale prin interfața tactilă. Optimizate pentru Windows 8, modelele ASUS VivoBook prezintă totodată un design atractiv, durabil și portabil. Fiecare dintre portabile integrează sunetul ASUS SonicMaster și funcția instant-on ce permite reluarea lucrului în 2 secunde. ASUS oferă fiecărui utilizator de VivoBook și 32GB spațiu în WebStorage pe o perioadă de 3 ani.

Odată cu modelele VivoBook, ASUS și-a confirmat intenția de a introduce ecranele tactile pe majoritatea notebook-urilor.

ASUS VivoBook aduce o experiență nouă și plăcută în utilizarea unui portabil, seria urmând să se extindă cu noi modele până la sfârșitul acestui an.
Beneficiind de cea mai fină tehnologie touch pentru o interacțiune cât mai firească, modelele VivoBook S200 și S400 reflectă spiritul ASUS Customer Happiness 2.0, menit să ofere un stil de viață plin de satisfacții. Toate produsele din seriile VivoBook beneficiază de un design deosebit, redau un sunet realist și răspund la atingerile instinctive. Portabilele sunt ideale pentru mediul cloud, având tehnologii pe care oamenii se pot baza oriunde s-ar afla.

Vivobook

Pentru a obține aspectul atractiv, designerii ASUS au creat o formă subțire și ușoară pentru întreaga serie VivoBook. Ecranul din sticlă este o prezență elegantă în timp ce carcasa utilizează metal durabil pentru a menține linia stilistică a lui ASUS ZENBOOK. În același timp, VivoBook are propriile trăsături distincte, încurajând utilizatorii să-l folosească și să se mândrească cu el. Portabilul a fost gândit să fie confortabil și transportabil precum o carte, având toate marginile rotunjite și netede pentru a conferi o senzație reconfortantă. VivoBook S200 și S400 sunt disponibile într-o gamă de culori vibrante.

Din punct de vedere tehnologic, primul scop al lui VivoBook a fost să ofere o experiență de lucru intuitivă și completă, optimizată pentru mediul Windows 8. Atingerea este mai mult decât o simplă funcție, este esența experienței VivoBook.

Prezentare video Asus VivoBook

Toate modelele folosesc panouri tactile multi-punct cu răspuns rapid și touchpad-uri generoase ce integrează tehnologia ASUS Smart Gesture încurajând comenzile tactile. Modelul compact S200 utilizează un touchpad de mărimea unui notebook de 14”, oferind consumatorilor mai mult spațiu de manevră. Combinate, toate acestea garantează o experiență de lucru deplină bazată pe atingeri.

Vivobook

Așa după cum sugerează și denumirea, VivoBook oferă experiențe realiste în orice situație. Produsele sunt echipate cu tehnologia ASUS SonicMaster care redă un sunet puternic pe o plajă mai largă, bass mai profund și o voce mai clară.

VivoBook îmbunătățește calitatea materialelor digitale multimedia, având optimizare hardware și software din partea ASUS cu suportul instrumentelor de procesare a sunetului MaxxAudio, câștigător al premiului Technical Grammy. Mai mult, S200 este dotat un hardware audio supradimensionat. Deși are ecran de 11.6”, difuzoarele au fost concepute pentru modele de 14” și 15”, rezultând un sunet mai puternic și mai imersiv decât cel oferit de majoritatea notebook-urilor standard.

Pornirea în numai două secunde din modul de așteptare oferă utilizatorilor acces instant la Windows 8 chiar și după o perioadă îndelungată în care nu au mai fost lângă dispozitiv, înlăturând timpul de așteptare pentru inițializarea sistemului. Bateriile eficiente măresc timpul de așteptare la 15 zile pentru VivoBook S200. Acestă experiență perfectă se asociază cu designul centrat pe cloud. Toate modelele VivoBook includ 32GB spațiu de stocare în ASUS WebStorage, gratuit timp de trei ani.

Vivobook

Fiind un dispozitiv ce pune accentul pe designul luxos, funcțiile exclusive și utilizarea sistemului Windows 8, ASUS dorește să îl ofere unui număr cât mai mare de utilizatori.

Noile portabile pot fi comandate deja, iar livrările sunt vor începe în prima parte a lunii noiembrie. În România, prețul aproximativ al unui model S200 va fi de 2599 lei (cu TVA inclus).