HomeStiriTelefoanele ZenFone 5/5Z au fost premiate cu Good Design Awards 2018
Telefoanele ZenFone 5/5Z premiate cu Good Design Awards 2018

Telefoanele ZenFone 5/5Z au fost premiate cu Good Design Awards 2018

Telefoanele ZenFone 5 (ZE620KL) și 5Z (ZS620KL) împărtășesc aceeași carcasă și au elemenete externe identice, fiind imposibil să le deosebești la exterior. Gama a fost recent premiată cu prestigioasele Good Design Awards 2018. Aceste disctinții sunt acordate de Japan Institute of Design Promotion (JDP) de 61 de ani. Vorbim de unul dintre cele 4 premii majore în materie de design, recunoscute de International Design Alliance.

În 2018 JDP a analizat peste 4789 de produse din întreaga lume, iar ASUS a câștigat 9 trofee. Pe lângă telefoane, au fost apreciate laptopul ZenBook S, proiectorul ZenBeam S2, Gimbal G3M-B1, monitoarele VG49V, ProArt PQ22UC și ProArt PA34VC, seriile de Mini PC-uri PB  și PN.

ZenFone 5/5Z au ecrane de 6,2 inci, performanțe extreme și camere foto duale, care valorifică puterea inteligenței artificiale (AI). Ambele modele au primit actualizarea la Android 9 Pie. Odată cu această actualizare,utilizatorii vor accesa noi facilități, precum Google Lens, controlul volumului audio pe ecran într-un mod mai facil, precum și administrarea mai ușoară a notificărilor.

Echipat cu cea mai nouă platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 845 cu performanțe fluide și eficiență energetică ridicată, ZenFone 5Z include o suită completă de funcții îmbunătățite prin AI, bazate pe Qualcomm Artificial Intelligence Engine (AIE). Poate avea până la 8GB de memorie RAM și până la 256GB spațiu de stocare pentru performanțe extreme.

Consultă ofertele actuale pentru ZenFone 5Z

ZenFone 5Z are un sistem inteligent cu două camere foto ce se adaptează și învață, oferind fotografii perfecte de fiecare dată. Având un senzor de imagine de top Sony IMX363, cameră secundară cu unghi larg de 120° și funcții îmbunătățite prin AI – incluzând Auto Scene Detection, efecte în timp real pentru portrete, AI Photo Learning și înfrumusețare în timp real – ZenFone 5Z încurajează creativitatea și îi lasă utilizatorului libertatea de a se concentra pe subiect și nu pe cameră. Perfect fabricat din materiale premium, ZenFone 5Z are o ramă ultrasubțire, ecran de 6,2 inci din margine în margine, cu raportul ecran/corp de 90%, amplasat într-un corp metalic, acoperit cu sticlă. Carcasa este mai compactă decât multe telefoane obișnuite de 5,5 inci.

Urmărește o prezentare video alături de Lora: