HomeStiriJurnalul de vacanță al unui blogger cu Zenfone 5Z
Vacanta Imidoresc.ro

Jurnalul de vacanță al unui blogger cu Zenfone 5Z

ASUS Zenfone 5Z e un telefon perfect pentru vacanță. Este subțire, puternic și are două camere foto performante aflate tot timpul la îndemână. Utilizatorii au început să renunțe la camerele foto dedicate preferând comoditatea și funcțiile inteligente ale telefonului.

Spre deosebire de aparatele foto DSLR entry-level, Zenfone 5Z este cu adevărat inteligent. Funcțiile AI (Artificial Intelligence) ajută la alegerea setărilor perfecte de fiecare dată când fotografiați. Software-ul avansat poate decide într-o fracțiune de secundă despre ce fel de cadru este vorba, dacă în fața camerei este un peisaj sau un animal de companie. Utilizatorul se poate bucura mai mult de natură și nu va avea grija setărilor potrivite într-un meniu stufos și de multe ori depășit, așa cum se întâmplă în cazul camerelor foto „compacte”.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Evening in Alleghe… #alleghe #lake #dolomites #civetta #travel #italy

O postare distribuită de Bogdan Petre (@bogux2003) pe

Bogdan Petre de la imidoresc.ro și-a petrecut vacanța în Munții Alpi, împreună cu familia. Cadrele montane superbe nu au rămas doar o amintire, ci au fost imortalizate grație lui Zenfone 5Z.

Ca de obicei, am plecat cu mașina timp de două săptămâni către Alpi, așa că o să vă arăt cele mai reușite poze turistice, în acest an realizate cu smartphone-ul ASUS Zenfone 5z. Practic, am făcut nu mai puțin de 3400 de poze cu telefonul, cam câte am făcut și cu camera foto. Aproape egalitate, un lucru care nu se întâmpla acum ceva ani.

De ce? Pentru că am fost extrem de mulțumit de calitatea imaginilor rezultate, ASUS Zenfone 5z fiind din punctul meu de vedere unul dintre cele mai performante smartphone-uri la ora actuală la captarea de instantanee. Cu siguranță chiar cel mai bun telefon ASUS de până acum la fotografiere și filmare. Mai mult, pe mod automat cu HDR activ, consider că a captat imagini mult mai expresive față de camera foto, singurul atuu major al acesteia fiind zoom-ul optic.

Accesați blogul lui Bogdan pentru a vedea cele două galerii de fotografii realizate cu Zenfone 5Z: partea 1, partea 2.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bogdan Petre (@bogux2003) pe

ASUS Zenfone 5Z are capacitatea de a filma la rezoluții înalte cu un număr impresionant de cadre pe secundă. Chiar și la rezoluția 4K (3840 x 2160), Zenfone 5Z poate filma cu 60 de cadre pe secundă, imaginile fiind mult mai fluide.

Clip de vacanță filmat cu Zenfone 5Z

În încheiere, îți recomandăm să vezi o prezentare video a telefonului ZenFone 5Z.