HomeProduseTablete ASUS în oferta Vodafone
Asus VivoTab RT

Tablete ASUS în oferta Vodafone

Tabletele ASUS, dotate cu sistemul de operare Windows, sunt disponibile în oferta Vodafone la prețuri foarte accesibile. Tableta Vivo Tab RT, laptop-ul X55A și laptop-ul cu ecran tactil VivoBook S400 sunt modele performante ce beneficiază de experiența Microsoft.

Asus Vivo Tab RT la abonament

Clienții Vodafone pot alege noua tabletp Asus Vivo Tab RT, la prețuri ce pornesc de la 579 Euro, alături de abonamentul Internet Nelimitat Profesional, încheiat pe o perioadă de doi ani. Prin atașarea unei tastaturi dock, tableta devine un netbook cu autonomie ridicată, posibilă celor două baterii cu litiu.

Vivo Tab RT dispune de un ecran multi-touch Super IPS+, cu diagonala de 10,1”, iar tehnologia Asus TruVivid cu sticla Corning Fit îmbunătățește claritatea culorilor și rezistența la zgârieturi. Tableta beneficiază de procesorul quad-core NVIDIA Tegra 3, cu o frecvență de 1,3GHz, precum și de 2GB memorie RAM și 32GB spatiu de stocare.

Asus VivoTab RT

Asus X55A în oferta Vodafone

Cei care doresc un laptop performant în perioada sărbătorilor pot achiziționa modelul Asus X55A, dotat cu noul sistem de operare Windows 8. Motorizat de procesor Intel Celeron Dual Core B830 de 1.8GHz și 4GB memorie RAM, laptop-ul X55A dispune de tehnologii inovatoare precum IceCool. Tehnologia IceCool dispersează eficient aerul fierbinte generat de laptop, temperatura acestuia rămânand scazută.

Asus X55A este disponibil la prețuri ce pornesc de la 249 Euro, împreună cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, pe doi ani.

Asus X55A

ASUS VivoBook S400 cu Windows 8

Modelul ASUS VivoBook S400 este disponibil de la 559 Euro, cu abonamentul Vodafone Nelimitat Profesional, pe doi ani. Optimizat pentru Windows 8, VivoBook S400 vine echipat cu procesor Intel Core i5-3317U de 1.6GHz, cu 4GB RAM și o soluție de stocare hibrid cu HDD de 500GB la 5400RPM și un SSD de 24GB.

Vivobook